Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilcesine bağlı Side beldesinde surduruyor. Teknik direktor Bulent Uygun ''En iyi şekilde hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz UEFA, bunu başarmamız gerekiyor'' dedi. Antalya'ya gelerek Side'deki Suena Otel'de kampa giren Sivasspor, bugunku antrenmanda kondisyon, koşu ve gol calışması yaptı. Teknik direktor Bulent Uygun, Devran, Mehmet Yıldız, Musa, Hayrettin, Abdurrahman ve Gokhan'a takım arkadaşlarından ayrı ağır idman programı uyguladı. Kampa dun katılan Muhammet Ali Kurtuluş ise takımdan ayrı koştu. Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bulent Uygun, Manavgat kampının mukemmel gectiğini soyledi. Mehmet ve Hayrettin'in transferi konusunu kesinlikle kapattıklarını anlatan Uygun, ''Cunku artık oyuncu satmayı değil, takımımıza nasıl takviye yapabiliriz onu duşunuyoruz'' diye konuştu. İki yerli, iki de yabancı olmak uzere 4 oyuncu transfer etmeyi duşunduklerini belirten Uygun, ''Takımımıza genc olarak Fenerbahce'den Mahmut Hanifi ve Onur Tuncer, Malatyaspor'dan Emre Aktaş, Bursaspor'dan Omer Kaplan'ı aldık. Takımdan ayrılan 5 genc arkadaşımızın yerine onların eksikliğini hissettirmeyecek 4 kaliteli genc oyuncuyu kadromuza dahil ettik'' dedi. Bulent Uygun, sakatlıkları bulunan kaleci Petkovic, Yasir, Sedat ve Balili'nin sezonu kapattıklarını soyledi. Petkovic haricinde, diğer oyuncuların en erken 5 ay sonra sahalara donebileceğine dikkati ceken Uygun, takımın ''4 onemli silahını kaybettiğini'' ifade etti. Bugune kadar eksikleri hic bahane etmediklerini de vurgulayan Uygun, ''En iyi şekilde hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz UEFA, bunu başarmamız gerekiyor. Cok buyuk bir avantaj yakaladık. İnşallah ikinci yarıda da bu avantajımızı devam ettirip UEFA kupasına gitmek istiyoruz'' diye konuştu. -TRABZONSPOR'A KARANFİLLİ KARŞILAMA- Bugun başlayacak İddaa Turnuvası'nda takımın son halini goreceğini belirten Uygun, takımın ikinci yarının ilk macında karşılaşacağı Trabzonspor macında da hazır olmasını istediğini soyledi. Ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor macının, yaşanan olaylar nedeniyle tatil edildiğini hatırlatan Uygun, bordo-mavili ekibi karanfillerle karşılayacaklarını anlattı. Bulent Uygun, ''Macın sonucu ne olursa olsun, Trabzonspor'u alkışlayarak uğurlayacağımız bir mac oynayacağız. Dost takım, dost şehir ve Anadolu'nun ağabeyi olarak nitelendirdiğimiz Trabzonspor ile macımızı oynayıp, ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz'' dedi. __________________