''Sıkıntılara rağmen 24 puan, başarıdır'' Denizlispor Teknik Direktoru Guvenc Kurtar,yaşadıkları sıkıntılara rağmen ilk devreyi başarıyla tamamladıklarını bildirirken teknik direktor Guvenc Kurtar ''Bu kadar sıkıntıya rağmen ligde ilk devre 24 puan toplamak, bizim icin başarı sayılabilir'' şeklinde konuştu. Denizlispor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilcesine bağlı Belek beldesindeki Papillon Otel'de surduruyor. Hazırlık kampının yarın sona ereceğini belirten teknik direktor Guvenc Kurtar, yapmış olduğu acıklamada, ilk devre takım olarak buyuk sıkıntılar yaşadıklarını, buna rağmen 24 puan toplamayı başardıklarını soyledi. Kulubun iki kez yonetim değişikliği yaşadığını ve ardından ekonomik sıkıntılarla mucadele ettiğini anlatan Kurtar, lige, bir onceki yılın kadrosunda banko bulunan 5 futbolcudan yoksun olarak başladıklarını belirtti. Genc sporcularla ligi goturmeye calıştıklarının altını cizen Kurtar, şoyle devam etti: ''Sıkıntılarla dolu bir ilk yarı gecirdik. İki kez yonetim kongre yaptı. Genclerle lige başladık. Yonetim secildikten sonra ekonomik sıkıntılar nedeniyle istediğimiz transferleri yapamadık. Bu kadar sıkıntıya rağmen ligde ilk devre 24 puan toplamak, bizim icin başarı sayılabilir.'' İkinci yarı daha iyi futbol oynayarak, daha cok puan toplamayı hedeflediklerini de belirten tecrubeli teknik adam, taraftarın takıma sahip cıktığı kadar, Denizli'nin onde gelen işadamlarından da destek beklediklerini ifade etti. Kurtar, şunları soyledi: ''İkinci yarıdan beklentimiz, daha iyi futbol, daha fazla puan. İlk devre istediklerimizi yapamadık. Cok şanssızlıklar yaşadık. Neticeye bakacak olursak, iyi bir yoldayız. Taraftarımız cok iyi, ama Denizli camiasından maddi acıdan destek bekliyoruz. Eski alacaklar hacze verildi. Butun gelirler oraya gidiyor, ancak yeni yonetim iyi bir politika izleyerek, transfer yapmak yerine, genc futbolcuları takıma monte etme yolunu secti. İkinci yarı ligi iyi bir yerde tamamlayarak, ekonomik anlamda da rahatlamak istiyoruz. Boyle gidersek seneye borc miktarımız cok azalmış olacak ve daha buyuk hedefler duşunebileceğiz.'' Kurtar, ikinci devre takıma Beninli 19 yaşındaki forvet futbolcu Christian Kotchoni'yi dahil ettiklerini, bu futbolcuyu bedelsiz aldıklarını belirtti. Kotchoni'nin genc ve yetenekli bir futbolcu olduğunu da kaydeden Kurtar, eksiklerini tamamladıktan sonra takıma faydalı olabileceğini soyledi. -SİVASSPOR'A TEBRİK- Denizlispor Teknik Direktoru Guvenc Kurtar, 15 yıl aradan sonra bir Anadolu takımının ligin ilk yarısını lider bitirdiğinin hatırlatılması uzerine, ''Sivasspor adına cok sevindim. Tum Sivasspor camiasını tebrik ediyorum'' dedi. 15 yıl once ligin ilk yarısını lider bitiren takımın, o donem başında bulunduğu Kocaelispor olduğunu belirten Kurtar, ''15 yıl once ligi lider bitiren Anadolu takımı, benim o donem başında bulunduğum Kocaelispor'du. Bulent Uygun da o takımda futbolcumdu. Bulent demek ki o gunleri unutmamış. Başta Bulent hocayı ve tum Sivasspor camiasını yurekten kutluyorum. Cok guzel bir olay. Umarım tamamına erer. Neden şampiyon olmasınlar'' diye konuştu. __________________