Timsah, Aslan'ı gozune kestirdi!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Timsah, Aslan'ı gozune kestirdi!
-
04-10-2019, 22:38:05Fortis Turkiye Kupası'nda hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor, Sarı-kırmızılı takımı yenerek grup maclarına 3 puanla başlamak istiyor. Ozluce Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bursasporlu futbolcular Omer Aysan Barış ve Fatih Serkan Kurtuluş, tek hedeflerinin Galatasaray'ı yenerek grup maclarına iyi bir moralle başlamak olduğunu soyledi. Galatasaray'ı yenecek gucte olduklarını ifade eden Omer Aysan Barış, "Kupanın ilk macı. Bizim icin cok onemli. İc sahada Galatasaray ile başlıyoruz. Yenmemiz gereken bir mac. İc sahada boyle maclarda iyi oynadığımız bir gercek. Lig macında da cok iyi oynamıştık. Ancak mağlup olduk. Rakibi biliyoruz ve tanıyoruz, oyuncularını tanıyoruz. Bizimde kaliteli oyuncularımız var. Galatasaray'ı yenecek gucteyiz. Taraftarımızın desteğiyle bu macı kazanacağız. Her zamanki gibi stat tamamen dolacaktır. Biz de kupaya 3 puanla başlamış oluruz. Kupada hedef oncelikle bu gruptan cıkmak ust uste Sarıyer ve Galatasaray macları var. Başarının en kısa yolu kupa. Biz de başarıya en kısa yoldan kupayla ulaşmak istiyoruz. Ben kupada takımımızın başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Samet hocanın gelişiyle bir cıkış icinde olduklarının gozle gorunen bir şey olduğunu vurgulayan Barış, "5 macta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldık. 2. yarıda takviyelerle birlikte takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İyi calışıyor ve iyi hazırlanıyoruz. Takım arkadaşlarımız olarak kalitemizi sahaya yansıtırsak biraz daha fazla mucadele edersek inanıyorum ki sahadan galibiyetlerle ayrılacağız. Hedeflediğimiz puanın altında kaldık ancak 2. yarıda biz gercekten Bursaspor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Bu doğrultuda calışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu. Galatasaray macının kendileri icin cok onemli olduğunu kaydeden Fatih Serkan Kurtuluş ise, "Hem kupa macı hem de lige moralli başlamak acısından onemli bir mac. Yenersek grupta buyuk avantaj sağlar ve lige moralli başlarız. İnşallah galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Sakatlığımı atlattım şu anda iyiyim. Sakatlık futbol icinde var. Onemli olan sahalara en kısa zamanda donebilmek. Bende bu sakatlığı atlattım. Hocam forma verirse başarılı olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu. Ote yandan Yeşil-beyazlı ekip, Galatasaray macı hazırlıklarını ara vermeden surduruyor. Sabah saatlerinde Teknik Direktor Samet Aybaba nezaretinde gercekleşen antrenmanda Sinan Kaloğlu takımdan ayrı calıştı. Duz koşunun ardından dar alanda pas calışması yapan Bursasporlu futbolcular, daha sonra teke tek 2'ye 2 ve 3'e 3 mucadele ederek calışmalarını surdurdu. Futbolcuların oldukca neşeli ve hırslı oldukları gozlendi. __________________