Bursa'da nefesler tutuldu. Gozler Trabzonspor macına cevrilirken, Bursaspor Başkanı Ali Ay takıma inancını, 'Ligde kalacağız, buna yurekten inanıyorum' diyerek dile getirdi. Cevdet ALTINEL Kısa bir oz eleştiri yapan Başkan Ali Ay, yeşil beyazlıların neden bu durumda bulunduğu ile ilgili olarak, 'Hamza hocayı gondermekte hata yaptık. İkinci hatamız 27 puana guvenmemiz oldu. Ben ligin 2. yarısında en az 15 puan toplarız diyordum. Ama maalesef beni yanılttılar. İnanılacak gibi bir durum değil. Bursalı teknik adamlara gorev verdik. Onlardan da istediğimiz verimi alamadık' dedi. DİK DURMA ZAMANI 'Evet bizim hatalarımız oldu' diyen Başkan Ay, 'Ama tek suclu biz değiliz. Tum camianın ders cıkarması gereken şeyler var. Ama şu saate bunu konuşup tartışmanın kimseye bir faydası yok. Zaman dik durma zamanı. Cok mucadele ettim. Elbet bize de şans gulecek. Cumartesi tum Bursalı iş adamlarını, spor ve siyaset dunyasını Trabzon'a davet ediyorum. Gelsinler takıma destek versinler. Bu takım benim, onun takımı değil, Bursa'nın, hepimizin takımı' ifadelerini kullandı. TRABZON'DA YUZUMUZ GULECEK Futbolcularla birlikte Ordu'ya gideceğini de belirten Ali Ay, 'Takımı Gancev ve Mustafa Er'e emanet ettik. Hava değişikliğinin oyuncular acısından iyi geleceğini duşunduk. Onlarda kendi aralarında toplantılar yapıyor. Trabzon'da bu cocukların yuzumuzu guldureceğine yurekten inanıyorum. Ben kesinlikle ligde kalacağımıza duşunuyorum' diye konuştu. 'Kotu bir durum karşısında tavrınız ne olur' sorusuna ise başkan Ay, 'Ligde kalsa da duşse de ben gorevimin başında olacağım. Bundan kimsenin şuphesi olmasın' şeklinde yanıt verdi. Bursasporluyuz.org