Ajansspor /Ozgur Sancar- Teknik direktor Ertuğrul Sağlam, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Ozgur Sancar'a konuştu. İşte Ertuğrul Sağlam'ın roportajından satırbaşları: 'Gonlumuz Bursaspor’dan yana' "Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda şampiyon olduktan sonra 2010-2011 sezonunda ligi 3. sırada bitirerek onemli işlere imza attık. Sonraki sureclerde anlaşmazlıklar oldu. Şu anki duruma bende cok uzuluyorum fakat şunu da ortaya koymak istiyorum. Rizeli dostlarım var Hikmet hoca var, ama gonlumuz tabii ki Bursaspor’dan yana. Trabzonspor karşısında kendine yetecek skoru alıp Bursaspor’un kumede kalmasını bekliyorum. Temennimiz bu acıkcası. Bursa’da yaşanan guzel anılar guzel hatıralar var. İnşallah Bursaspor hafta sonunda alacağı neticeyle kumede kalır. Keşke Bursaspor ve Rizespor ikisi de kumede kalsa ama futbolun da boyle bir gerceği var" 'Bursaspor benimle bağlantıya gecmedi' "Bursaspor benimle bağlantıya gecmedi. Henuz bu konu hakkında konuşmam da cok doğru değil bence. Bursaspor’un bunları duşunmekten cok bu hafta sonu oynanacak Trabzonspor macına odaklanması gerek."
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Ertuğrul Sağlam "Bursaspor duşmemeli!"