Yonetim, “İsterseniz Sergen Yalcın ve Tolunay Kafkas getirelim” dedi futbolcular karşı cıktı Sergen Yalcın’la telefonla, Tolunay Kafkas’la yuz yuze goruşen Başkan Ali Ay’a oyuncuların cevabı netti: “Ne yapacaksak biz yapacağız… Kimseye ihtiyacımız yok. Sadece baş başa kalmaya ihtiyacımız var.” Zaman herşeyin ilacıdır derler ama şu sıralar bizim adımıza saniyeler bile yıl gibi geliyor, gecmek bilmiyor… “Ligden duştuk mu?”, “Yok yok ben Trabzonspor’u yeneceğimize inanıyorum”, “Şansımız ne abi?”, “Acaba yeni bir hoca gelse katkısı olabilir mi?”, “Trabzon’un da kimler oynamıyor?”, “Alanya’nın yabancılarının yaptığını goruyor musun?”, “Hic umudum yok”, “Umudumuz var”, “Futbolculardan bir kereliğine sorumluluk almalarını bekliyoruz. Ayakları da kopsa bu macı kazanmalılar” vs. gibi soru ve yorumlarla muhatap oluyoruz/oluyorsunuz… O nedenle; cumartesi gunu bir an once gelse mac oynansa ve ne olacaksa olsun durumundayız hepimiz… OLUMLU DUŞUNMEK İSTİYORUZ Boyle bir ruh haliyle Ordu’ya geldik dun sabah… Bursaspor’un eski kaptanı Omer Kılıc’la buluştuk. Onun duygularını, onerilerini dinledik. Ardından takımı karşıladık… Futbolcuların havasıyla ilgili havadisleri birazdan anlatacağım… Yalnız, şunu goruyorum; bu sezon belki de cok fazla hissetmediğimiz, duyamadığımız kadar birlik beraberlik havası var camiada… Herkes, bir şeyler yapma gayretinde… Bilet alanlar ucakla, arac bulanlar karayoluyla Trabzon’a yolculuk hazırlığında. Ben de bunun olumlu yansıyacağına inanıyorum, inanmak istiyorum… İKİ KRİTİK GORUŞME Adnan Ornek’in “Şok” istifası sonrası yeni bir hoca sizce katkı sağlayabilir miydi? Yonetim, doğal olarak her yolu deniyor… Onceki gun iki isimle temasa gectiler… İlki Sergen Yalcın’dı… Başkan Ali Ay, Sergen’le telefonla goruştu… Diğeri ise Tolunay Kafkas. Başkan Ali Ay, Tolunay Hoca’yla İstanbul’da yuz yuze goruştu… İki hocayla da fikir alışverşinde bulundu… Goruşlerini aldı. Ardından da Ozluce’de oyuncularla bir araya geldi… Onlara da sordu; “İsterseniz Sergen Yalcın veya Tolunay Kafkas’ı getirelim…” Futbolcuların ise Başkan’a cevabı netti: “Biz yeni bir hoca istemiyoruz… Ne yapacaksak biz yapacağız… Kimseye ihtiyacımız yok. Sadece baş başa kalmaya ihtiyacımız var. 33 haftayı bize hatırlatacak herşeyden uzaklaşmak tamamen Trabzonspor macına odaklanmayı istiyoruz…” Sergen Yalcın ve Tolunay Kafkas’la ilgili detaylara girmeye gerek yok… Artık herşey Ordu’ya gelen futbocuların elinde… BOMBA GİBİYİZ Takım akşam saatlerinde Ordu’ya geldi. Başkan Ali Ay, antrenorler Mustafa Er, Ivko Gancev ve şampiyon kaptan Omer Erdoğn’la havalimanında ayak ustu sohbet ettik. Genel hava, endişe var ama umut ve inanc daha ağır basıyor… Başkan Ay, kırgın, biraz ağlamaklı fakat takıma olan guveni tam… Mustafa Er’e sordum “Nasıl durum?” diye, “Bomba gibiyiz abi” diye karşılık verdi. Gancev, “İyiyiz. Mental olarak da herkes olayın bilincinde. Cuma gunune kadar buradayız. Omer Kılıc sağolsun idman sahamızı halletti. Cuma gunu Trabzonspor’dan antrenman sahası talebimiz oldu. Olumlu olursa orda yapacağız olmazsa son calışmamız Ordu’da olacak. Herkes dua etsin” şeklinde konuştu. GECMİŞİ UNUTALIM Omer Erdoğan’ı takdir ettim; “Takımla birlikte olmak istedim. Otelde oyuncularla konuşacağım ama genel havayı iyi gordum. Hepimizin artık gecmişi unutmamız gerekiyor. 3-4 gun tamamen buraya odaklanalım. Oyunculara da bunu soyleyeceğim. Geride kalan 33 haftayı unutmalarını isteyeceğim” diye konuştu. Orhan Guney
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sergen ve Tolunay'a futbolcular karşı cıktı!