Merhaba arkadaşlar Bu konu altında guvenilir bir şekilde item alış ve satışı yapacağım.Sadece Ardream Asas itemleri almaktayım.Yazdığım rakamlardan satan arkadaşlar direk nakit alır odemesini. Acil nakit ihtiyacı olan arkadaşların itemleri aşağıda yazdığım şekilde hemen nakit odeme ile alınır. İtem alım konusunda sınırım yok.. !! Aşağıda yazmayı unuttuğum elit tum ardream asas itemleriniz icin lutfen bilgi veriniz onlarda alınır uygun fiyattan olmak şartı ile. ilk sayfada bana atilan iftiralarin asli olmadigini benim ve arkadaslarimin bildigi gibi eminim beni taniyan herkez biliyordur.bu iftiraci bebeler her kimse buyuk ihtimal HavadaKaradA nin daggerinin tadina bakmis olcakki fena yara birakmis uzerlerinde.iftiracilara inat alim satim tabikide devam edecek guncellllll Lutfen kimse polemik amaclı yazmasın alış fiyatlarım sabit Sel İtem Şuan icin yok :=) Buy item Dual RoL 3 -- 2300 TL tek de alınabilir Dual RoL+2 --- 800 TL tek de alınabilir +9 rogue chitin set --- 1500 TL +9 shard ----- 600 TL +9 sherion ---- 800 TL +3 SE ----- 500 TL +3 EME ---- 350 TL +3 judi ----300 TL +3 BDN ------300 TL +3 Elf Belt --- 300 TL Oyun ici pm HavadaKaradA Buradan atacağınız ozel msja anında cevap verilir 7/24 onlineyim bilginize. HavadaKaradA/ErdaL SeL / BuY İtem &Guvenilir Alışverişin Adresi & __________________