Bursapsor Kulubu Teknik Direktoru Mutlu Topcu Ozluce Tesisleri'nde basın toplantısı duzenledi. Mutlu hoca oldukca heyecanlı olduğunu ifade ederken "Fenerbahce macında bir farkındalık yaratacağız. Daha fazla pozisyon uretecek sistemle sahada olacağız. Bu taraftarın onune cıkmak benin icin cok onemli bu nedenle heyecanlıyım. Bu kadronun yapabileceklerini idmanlara aradık. Sıkıntılarımız var ama oyuncularım son gunlerde beni heyecanlandırdı. Defans ile ofans arasındaki mesafeyi 30 metreye indireceğiz. Cok calışan, coşkulu ve istekli oyuncu grubumuz var. Biz buyuk bir camiayız. Kimseden de cekinmiyoruz. Bu hafta alacağımız uc puan ile diğer takımlardan alacağımız puan arasında hic bir fark yok. Şuanda her hocanın isteyebileceği derecede istekli bir takımımız var. Dort macın kaybedilmesi ile ilgili oyuncularımızın kafasında bir sıkıntı vardı. Bunları bir iki galibiyetle atabiliriz. Gelinen noktada takımım Fenerbahce karşısında en guclu hali ile sahada olacak. Taraftarımız mucadele edip savaşan bir takım gormek istiyor. Bu istekleri verdiğinizde taraftar sizin her zaman yanınızda olacak. Ben hic bir oyuncu icin onlem almam. O onlemi almaya calışırsak 0-0'a oynarız. Bilal de dahil her futbolcudan faydalanmayı duşunuyorum. Eğer bir oyuncu mucadele eder ve savaşırsa ben formayı hakedene veririm. Bir oyuncu yeteneğine guvenip formayı alamaz. Her anlamda mucadele edip savaşması gerekecek. İvan Ergic ile zaman zaman goruştum. Burada olmasında mutlu oluruz. Kendisi bir sure istedi. Umarım aramızda olur. Varlığı ile camiayı mutlu edecek bir isim inşallah beraber bu camiada gorev yaparız." dedi. Bursasporluyuz.org