Bursaspor’un bu karşılaşacağı Fenerbahce karşılaşması yeşil-beyazlı camiada donum macı olarak gorulurken Bursa.com olarak tribun liderleri ile camianın nabzını tuttuk. Bursaspor tribun liderlerinden ve Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet Guzelsoz, Mesut Ulusoy (Duka), Maraton Grubu lideri Cenk Tuncbilek, Unitimsah Grubu adına Tansel Işıkkent, Amigo Selim Kurtulan, Teksas tribun liderlerinden Enes Aydın ve Radikal Grubu adına Ceyhun Yıldırım Fenerbahce macı oncesi değerlendirmelerde bulundular. Bursaspor tribun liderlerinden ve Teksaslılar Derneği Başkanı Mehmet Guzelsoz “Bizler Fenerbahce macı icin bilet fiyatlarının diğer Anadolu takımları seviyesinde tutulmasını yonetim kurulumuzdan istedik. Sağ olsunlar bizim bu tavsiyemizi dikkate aldılar. Timsah Arena’da bu hafta 35 Bin kişi gibi bir taraftarımızın olacağını duşunuyorum. Bizim yonetimden bilet politikasındaki tavsiyede bulunduğumuzda amacımız tribunlerin dolması icin yapılan bir oneri değildi. Bizim beklentimiz tribunlerden uzak kalan, kusmuş ve yeniden kazanılması gereken 3500 – 4000 kişilik gercek taraftarımızın da bu maca gelmesi adına olmuştur. Bizler tribunde takımımıza gerekli desteği, ozellikle macı kazandıracak desteği vereceğiz. Sahada da futbolcu kardeşlerimizden aynı ozveriyi bekliyoruz. Biz taraftar olarak gerek tribunde, gerekse tribun dışında takımımıza destek olmayı surduruyoruz. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Ben devre arasında takviye yapılmadığı icin ikinci devrenin cok zor olacağını duşunuyorum. Takımdaki kaliteli oyuncu eksikliğimiz var. Transfer konularına da girmek istemiyorum ama yonetim kurulunun bizden beklediği desteği bizler yoneticilerimizden takımımıza katkı konusunda goremiyoruz. Bu mac gercekten cok onemli bir mac ve kazanmak zorundayız. Tribunlerde pankartlarımız hazırlanıyor. Genc kardeşlerimizin bu mac icin ozel surprizleri olacak. Hayırlısıyla bu macı kazanıp onumuze bakalım. Bizler tribunde o baskıyı ve galibiyet isteğimizi sahaya hissettireceğiz. Artık tum iş futbolcularımızda” dedi. Mesut Ulusoy (Duka) konuşmasında “Bursaspor tribunlerinde bir butunluk sağlanmalı. Bu takım bizim ve başka da Bursaspor yok. Kotu de yonetilse, kadro kalitesi de kotu olsa ne gidecek başka bir şehrimiz var. Nede sevebileceğimiz başka bir takım var. Elimizden geldiğince takımımızı destekleyeceğiz. Biz tribunden takımımızı destekleyelim sonuc hic onemli değil. Sonuclara gore Bursasporluluk yapmayalım. Ne olursa olsun Bursaspor bizimdir. Butun tribun takımı canı gonulden destekleyelim. Sahada mucadeleyi gorelim bize yeter. Bizim isteğimiz formanın hakkı verilsin. Formamız terletilsin bize yeter. Sahada bir şeyler gorelim bize yeter.” diyerek tribunlerde tek ses olunması gerektiğini belirtti. Maraton Grubu lideri Cenk Tuncbilek ise “Bu hafta tribunde tum ağırlığımızı hissettireceğiz. Takımımıza destek olacağız. Mac oncesi ve mac icinde surprizlerimiz olacak. Bu macı kazanmaktan başka bir sonuc duşunmuyoruz. Bursaspor taraftarın bir macı nasıl alacağını tum Turkiye’ye yeniden gostereceğiz. Tum Bursasporlu kardeşlerimizi Timsah Arena’ya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Teksas tribun liderlerinden Enes Aydın “Biz sahada agresif bir takım gormek istiyoruz. Bizler tribunde sert ve agresif olacağız. Sahada da kazanmak isteyen Bursaspor forması giymiş oyuncular gormek istiyoruz. Mac icinde ezilen değil, saldıran ve isteyen bir oyuncular topluluğu gormek istiyoruz. Gerekirse acık oynasınlar, saldırsınlar 3-0 yenilsinler hic sorun değil. Biz formasını terletene, kazanmak icin calışana, emek verene her zaman hakkını veririz. Sahaya cıkıp tribunlere baksınlar. Arkalarında olan desteği gorsunler. Sahada onlar işini yapsın biz tribunde gerekeni yapalım.” diyerek sozlerini bitirdi. Unitimsah Grubu adına goruşlerini aktaran Tansel Işıkkent “Bizler Unitimsah olarak bu maca hazırız. Tum temsilciliklerimizden maca gelecek arkadaşlarımız var. Tribunde taraftar rekorunun kırılacağı bir mac bekliyoruz. Gerekli desteği her zamanki gibi takımımıza vereceğiz. Pankartlarımız hazır. Camiamızın bu zor doneminde bizler tribunde gorevimizi yapacağız.” İfadeleriyle Unitimsah olarak takıma deteğe devam edeceklerinin altını cizdi. Amigo Selim Kurtulan ise yaptığı acıklamada “Tribunde uzerimize duşen gorevi her zamanki gibi layıkıyla yapacağız. Bu macta en az 30 Bin taraftar bekliyorum. Bursaspor’u gercekten seven insanları kimsenin uzmeye hakkı yok. Bursasporlu futbolcu kardeşlerimizin de bu macın bilincinde olduğunu biliyorum. Tum Bursa’yı mutlu edecek bir skor alacaklarına inanıyorum.” dedi. Radikal Grubu adına konuşan Ceyhun Yıldırım “Biz tribun olarak sahada istekli bir takım gormeyi arzuluyoruz. Kazanmak icin her şeyini ortaya koyan bir takımımız olmalı. Tribun bu mac icin ozel olarak hazırlanıyor. Futbolcu kardeşlerimiz sahada elinden geleni yapsınlar. Bu macı iyi oynayarak kazanalım.” diyerek takımdan galibiyet beklediklerini belirtti. Roportajlar: Adnan Batır
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Tribun liderlerinden birlik mesajı