Super Lig’de hakemlerin cok kolay kart cıkardığını ifade eden Topcu, "İkinci yarı rakibimiz 11 kişi olmasına rağmen herkes elinden geleni yapmaya calıştı. 11 kişi oynasaydık daha farklı olabilirdi" dedi. Spor Toto Super Lig'in 20. haftasında sahasında Fenerbahce ile karşılaşan Bursaspor, 1-0 geriye duştuğu karşılaşmadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Mucadelenin ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktorumuz Mutlu Topcu, "İyi bir hazırlık donemi gecirdik. Takımın eksikleriyle alakalı cok antrenman yaptık. Maca iyi hazırlandık. Ozguvenin yerine gelmesi adına onemli mucadeleydi. Maca istekli başladık. Hakemin Boban Jovic'e gosterdiği ilk sarı kartını irdelemek lazım. İlk sarı kartın neticesinde ikinci sarı karttan kırmızı gorduk. 10 kişi oynamak kolay değildir. İkinci yarı rakibimiz 11 kişi olmasına rağmen takımımızda herkes elinden geleni yapmaya calıştı. 11 kişi oynasaydık daha farklı olabilirdi. Bu kadar basit olmaz. Sonra Avrupa'da futbol boyle oynanmıyor. Standardı bulmak zorundayız. Hakemlerimiz de biraz duşunsun. Biz taraftarı cekmeye calışıyoruz stada. Futbol oynamak istiyoruz ama olmuyor. Ben 11’e 11 oynamak istiyorum. Biz oyuna baskılı başladık. Kart ve penaltıdan sonra motivasyonu kaybettik. Rakip baskı yapar, golu bulur, sen cekilirsin. Sonra tekrar ayağa kalkarsın” dedi. "Cok cabuk kart cıkıyor" Bir basın mensubunun Bursaspor’un lehine verilen penaltı pozisyonuna ilişkin sorusuna ise Topcu, “Penaltıyı neden soruyorsunuz kırmızı kartı sorun. Ben sadece futbol oynanmasını istiyorum bize calmasını istemiyorum. Bizim futbol adına bir şeyler yapmamız gerekiyor. Cok cabuk kart cıkıyor. Cok cabuk faul calıyor. Arkadan hafif dokunduktan sonra atıyor kendini hakem de kart veriyor” diye konuştu. Bursaspor.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mutlu Topcu isyan etti!