Super Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Caykur Rizespor'un golunu kaydeden Oğulcan Cağlayan, takım arkadaşlarına yardımcı olduğu icin mutlu olduğunu soyledi. Macın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Oğulcan Cağlayan, "Hocam bugun şans verdi. Oz eleştiri yapmak gerekirse gole kadar iyi performans sergileyemedim ama fırsat yakaladım ve gol atmak nasip oldu. Belki o golu atmasaydım 45'te oyundan cıkabilirdim. Takım arkadaşlarıma yardımcı olduğum icin cok mutluyum." diye konuştu. Macı kazanabileceklerini dile getiren Caykur Rizesporlu futbolcu, "Buraya gelirken hedefimiz iyi oyun oynamak ve puanlar almaktı. Macın gidişatında kazanabilirdik, berabere kaldık. Sezon başı kampında beri iyi calışan bir ekibiz. Yeni kurulmamıza rağmen 3 haftada 7 puan aldık. Gecen sene bu takım ilk yarıda 13 puan almıştı. Umarım bu gelişen futbolumuzun uzerine koyarak milli takım arasını da iyi değerlendirerek kalan lig maclarında puanlar almaya devam ederiz." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''O golu atmasaydım 45'te oyundan cıkabilirdim''