Sumudica: “Bu takımı ligde tutacağım” Gazişehir Gaziantep Teknik Direktoru Sumudica, Sivasspor beraberliğinin ardından, "Bu takımı ligde tutacağım" dedi. Super Lig’in 3. haftasında Gazişehir Gaziantep, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Macın ardından basın toplantısında konuşan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktoru Mariusi Sumudica, “Bizim hedefimiz, bizim silahımız sahada mucadele etmekti. Cunku yeni bir takım kurduk. 16 yeni oyuncu katıldı aramıza. Bunu da yaptığımızı duşunuyorum. Sahada mucadele ettik. Yureğimizle oynadık. 1 puanı kazandık. Burada Beşiktaş’ın 3-0 kaybettiği bir mac vardı Sivas’ın. Biz 1 puan aldık. Gercekten cok mutluyum. Zamana ihtiyacımız var. Her gecen mac daha ustune koyuyoruz. 4 puan yaptık bugun de. Zor bir ligde oynuyoruz ve bunu biliyoruz. Bunun icin mucadele edeceğiz. Bence hak edilmiş sonuc her iki taraf icin de. İkinci yarı rakibimiz bizi zorladı ve uzerimize geldi. İki forvetle oynamaya başladı. Ben 3’lu stopere gectim. Adam adama oynamak gercekten zor oluyordu onun icin 3’lu sisteme gectim. Orta sahada topları kaybettik. Sonucta 1 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkur ediyorum. Uzun bir yoldan geldiler bizim icin. Şehir dışından beklemediğim bir taraftar topluluğu geldi, bu yuzden de cok mutluyum. Takımımızı destekleyen herkese soz vermek istiyorum. Bu mucadele devam edecek ve ben bu takımı ligde tutacağım” ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________