Mustafa Kaplan: “Gerekirse kulubun onunu acarız” Super Lig'in 3. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-1 mağlup olan Genclerbirliği'nde Teknik Direktor Mustafa Kaplan, "Kulube gidince Murat başkanla bir goruşme yapacağız, gerekirse kulubun onunu acarız” dedi. Mac sonrasında duzenlenen basın toplantısında konuşan Genclerbirliği Teknik Direktoru Mustafa Kaplan, “Uzgunuz, 82. dakikaya kadar onde giden bir takımımız vardı. İyi oynadığımız bolumler de vardı. Biz belki beraberliğe sevinecekken macı kaybettik. Cok uzuntuluyuz. Bir şanssızlıktır gidiyor. Fabricio’nun ikinci yarı sakatlanmasıyla mecbur kaldık, oyuncu değiştirdik. Sonrasında Berat’ın da kartı vardı. Belki ikinci golu bulacakken hic olmayacak bir pozisyonda VAR’dan gelen bir karar penaltı, arkasından yine yaptığımız bireysel hatayla mağlup olduk. Ben kazanan takımı kutluyorum. Hakem arkadaşları kutluyorum, iyi yonetim gosterdiler. Bir şanssızlık var uzerimizde oyle gidiyoruz. Kulube gidince Murat başkanla bir goruşme yapacağız. Hayırlısı neyse onu yapacağız. Gerekirse kulubun onunu acarız” ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________