Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Goztepe'de teknik direktor Erhan Altın gorevden alınmasının ardından carpıcı acıklamalarda bulundu.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Goztepe'de gorevinden alınan teknik direktor Erhan Altın, "Arkadan oynanan Bizans oyunlarıyla Ozgur Bey tarafından, camiamdan, futbolcularımdan, ailemden koparıldım" dedi. Altın, kulup binasında duzenlediği basın toplantısında, gorevden ayrılmasını şaşırtıcı bulduğunu ve inanamadığını soyledi. Sezon oncesinde başkan Huseyin Altınbaş'ın oluşturduğu ortamla camianın birleştirildiğini kaydeden Altın, kendilerinin de futbol direktoru Ozgur Zengin'le uyum icinde transferleri gercekleştirdiklerini dile getirdi. Altın, ancak o birlikteliğin arkasında "şeytanlık" donduğunu ileri surerek, "Beni en cok yaralayan durum bu oldu. İyi niyetimden dolayı kendimi basamak olarak kullandırtmam" ifadelerini kullandı. Başkan Huseyin Altınbaş'a futbol direktoru Ozgur Zengin tarafından olmayan olumsuzlukların yansıtıldığını savunan Altın, "Arkadan oynanan Bizans oyunlarıyla Ozgur Bey tarafından, camiamdan, futbolcularımdan, ailemden koparıldım. Bu camia, cok buyuk bir camia. Şu ortam bozulmadığı surecte futbolcularıma inanıyorum ki elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur. Bu ligin uzerinde bir kadro kurduk. Bundan sonra bir olumsuzluk olursa, sorumluluk Ozgur Zengin'indir. Başından beri hedefleri olan bir kişiydi, hedefine de ulaştı." dedi. Altın, başkan Huseyin Altınbaş'ın dun yaptığı acıklamalarla ilgili kendisinin "ben boyle bir şey soylemedim" dediğini belirterek, "Cok uzuntuluyum, hak etmediğim bir durumla karşılaştım" dedi. Futbol direktoru Ozgur Zengin'le bir sorununun olmadığını kaydeden Altın, "Eğer aramızda sorun vardı ise, neden kendisi beni Davraz kampında gondermedi. Niye Davraz'da değil de şimdi" diye konuştu. Altın, kendisinin iletişim sorunları olduğuna yonelik iddiaların doğru olmadığını, takımda hicbir sıkıntı yaşamadığını ifade etti. Sporx __________________
Altın: "Arkamdan oyunlar oynandı"
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Altın: "Arkamdan oyunlar oynandı"