Kayserispor'un eski calıştırıcısı,Beşiktaş teknik direktoru Ertuğrul Sağlam, sarı-kırmızılı dostlarıyla hasret gidermek ve erkenden bayramlaşmak uzere Kayseri'ye geldi. Kayseri'yi unutamadığını belirten Sağlam, "Kayseri benim ikinci vatanım" dedi. Gunu-birlik ziyareti sırasında Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Ozhaseki, kulup başkanı Recep Mamur ve selefi Tolunay Kafkas ile goruşen Sağlam, ilk yarının Beşiktaş acısından olumlu gectiğini soyledi. İzin gununu, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un daveti uzerine Kayseri'ye gelerek değerlendiren Sağlam, Kayseri Organize Sanayi Bolgesinde satın aldığı arsada yapımı suren tesisi gezen daha sonra başkan Mamur, genel menajer Suleyman Hurma, selefi Tolunay Kafkas ve sarı kırmızılı diğer yoneticilerle bir araya gelerek, erkenden bayramlaştı. Kayseri'yi unutamadığını belirten Sağlam "Kayseri benim ikinci vatanım. Burada cok sevdiğim dostlarım ve yatırımım var. O nedenle daha cok gelir giderim. Beşiktaş'a gelince, bizim bildiğimiz yer, eski yuvamız. Beşiktaş'ta rahatsızlık duymadık. Yabancılık cekmedik. Ama, Kayseri'de de cok guzel gecirdik, cok guzel dostluklar kurdum. Burada fırsat buldukca dostlarımızı ziyarete geliyoruz, o hasretimizi de dindiriyoruz" dedi. Kayserispor ve Erciyesspor Onursal başkanı, Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki sarı kırmızılı ekibin halef ve selef calıştırıcıları Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas'la Ataturk Stadı'nın tribunlerinde bir araya gelerek "İkisine de nazar değmesin. Her ikisi de bizim evladımız ve dostumuz. Super ligde bana gore her ikisi de oldukca başarılı. Bu başarılarını ikinci yarıda da surdurmelerini dilerim" dedi. Ertuğrul Sağlam ise kendisine gosterilen ilgiyi teşekkur etti. Gokhan Unal ve Mehmet Topuz'un transferi konusunda, Kayserispor'un bırakmama kararına saygı duyduklarını belirtti. Sağlam, Beşiktaş ve izlediği Erciyesspor- Sakaryaspor macıyla ilgili, "Ozellikle bu macı izlemek istedim. Guzel bir mac oldu. Her iki takımda cok yetenekli oyuncular var. Onları da gorme şansı buldum. Beşiktaş'a gelince, en son karşılaşmayı da iyi bitirebilirsek, Beşiktaş adına ilk yarının olumlu gecmiş olduğunu cok rahatlıkla soyleyebiliriz. Tabi, Vestel Manisaspor macını da iyi uc puanla kapatmamız gerekiyor. Bu yoğunlukta Avrupa Kupası, Turkiye Kupası derken ligde de, ligin zirvesine yapıştık. İkinci yarı oncesi fikstur avantajını da değerlendirdiğimizde bizim adımıza, ilk yarının olumlu gectiğini soyleyebilirim" şeklinde konuştu. Oktay ENSARİ / DHA __________________