Malatyaspor'da transfer hareketliliği!
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatyaspor'da transfer hareketliliği!
-
04-10-2019, 22:28:46TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor Kocaelispor'un kalecisi Taylan Aydoğan ile anlaşmaya vardı. Eyup Kadri Ataoğlu ve Ulac Cağlayan ile yollarını ayıran sarı kırmızılılarda, Muammer Sancaklı takıma geri dondu! Kulup basın sozcusu Ali Cengiz, kulubun resmi internet sitesinde yaptığı acıklamada, Antalya Belek'te devre arası hazırlık kampının başladığını belirtti. Kamp calışmalarıyla birlikte ligin ikinci yarısı icin kadro oluşturma calışmalarına hız verildiğini dile getiren Cengiz, şu bilgiyi verdi: ''Daha once Malatyaspor'da forma giyen, ardından Kocaelispor ve İzmirspor takımlarında oynayan kaleci Taylan Aydoğan ile anlaşmaya varıldı. Taylan, kampa katılıp takımla antrenmana cıktı. Sezon başında yaşanan sıkıntılar nedeniyle kulupten ayrılan Muammer Sancaklı, yonetim kuruluna başvurarak donmek istediğini belirtti. Teknik heyet ve yonetim kurulunun olumlu goruşu doğrultusunda bu futbolcunun donmesine onay verildi. Bu futbolcu onumuzdeki gunlerde kampa katılacak. Eyup Kadri Ataoğlu ve Ulac Cağlayan ile yollar ayrıldı.'' Cengiz, Malatyaspor'un ikinci yarıda daha başarılı olması icin yonetim kurulunun yoğun bir calışma icerisinde olduğunu belirterek, ''Malatyalılar bize, futbolcu ve teknik kadromuza guvensin ve sabır gostersinler. Hepimiz Malatyaspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda calışmalar yapıyor, Malatyaspor'un isteklerine ve yapısına en uygun futbolculardan guclu bir kadro oluşturmak istiyoruz. Antalya'da iyi bir kamp donemi gecirip, ikinci yarı cok daha guclu ve başarılı sonuclar alan bir Malatyaspor oluşturacağımıza inanıyoruz'' dedi. -SAFFET AKBAŞ YARDIMCI ANTRENOR- Bu arada daha once Fenerbahce, İstanbulspor ve Vanspor'da forma giyen Saffet Akbaş'ın teknik direktor Fahrudin Omerovic'in yardımcılığına getirildiği belirtildi. Saffet Akbaş'ın kampa katıldığı kaydedildi. __________________