Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor macı hazırlıklarını surdurdu. Teknik Direktor Safet Susic, “Son 5 mac kaldı. ‘Ligde kaldık’ diye duşunuyoruz. Kimin duşeceği bizi ilgilendirmez. Bizim amacımız son 5 macı iyi bir şekilde oynamak ve daha fazla puan toplamak” dedi. Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Super Lig’in 30’uncu haftasında cumartesi gunu deplasmanda karşılaşacağı Atiker Konyaspor macı hazırlıklarına başladı. Haftanın ilk calışması akşam Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılırken, sakatlığı nedeniyle son 2 macta forma giyemeyen Vagner Love takımla birlikte calıştı. TARAFTAR GALİBİYET İSTEDİ Antrenmanı izleyen bir grup taraftar calışmanın tamamlanmasının ardından meşaleler yakarak takımı tribune cağırdı. Konyaspor macında galibiyet isteyen taraftarlara futbolcular alkışlarla karşılık verdi. ‘KİMİN DUŞECEĞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ’ Antrenmanın ardından gazetecilere acıklama yapan teknik direktor Safet Susic, kalan 5 macta toplayacakları puanlarla ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini soyledi. Ligde duşme tehlikesi yaşamadıklarını belirten Susic, “Son 5 mac kaldı. ‘Ligde kaldık’ diye duşunuyoruz. Kimin duşeceği bizi ilgilendirmez. Bizim amacımız son 5 macı iyi bir şekilde oynamak ve daha fazla puan toplamak” dedi. ‘VAGNER BİZİM İCİN ONEMLİ’ Son 2 mactan puansız ayrıldıklarını hatırlatan Safet Susic, “Son macta Kayserispor'a karşı iyi oynamadık. Gol de atamadık. Biraz duştuk ama umarım gelecek maclarda daha iyi olacak. Bu haftadan itibaren Vagner de bizimle olacak. Vagner bizim icin onemli bir oyuncu ve onun eksikliğini hissediyoruz" diye konuştu. ‘MAC SAHADA OYNANIR’ Alanya'da Atiker Konyaspor ile oynanan macta seyirciler arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması ve cumartesi gunu oynanacak karşılaşmaya bunun nasıl yansıyacağının sorulması uzerine Susic, şu yanıtı verdi: “Mac sahada oynanır. Tribunde oynanmaz. Ben daha once Konya’da da calıştım ve cok guzel bir ilişkimiz vardı. Mac sahada oynanıyor, hicbir sıkıntı olmaz. Cunku Atiker Konyaspor’un cok iyi bir yonetimi var. Oncelikle ben Atiker Konyaspor ile daha once calıştım ve cok iyi anılarım vardı. Dostca anılar kaldı. Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor ile birlikte en sevdiğim takım. Orada 3 sevdiğim oyuncu var. Boşnak oyuncular iyi. Konya’nın hocası benim hem eski oğrencim, hem de eski yardımcım. Atiker Konyaspor’u seviyorum ve sayıyorum. Umarım Turkiye Kupası’nı alırlar.” Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- PDU ® Safet Susic: 'Ligde kaldık’ diye duşunuyoruz