Spor Toto Super Lig'in yeni ekibi Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile 1 yıllık forma ve sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Spor Toto Super Lig'in yeni ekibi Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile 1 yıllık forma ve sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Medicana Konya Hastanesi'nde duzenlenen torende yaptığı konuşmada, Medicana gibi bir kuruluşun Torku Konyaspor'a sponsor olmasının kulubun işlerini kolaylaştıracağını belirtti. Takımların icinde bulundukları ekonomik durumlar nedeniyle sponsorlukların kacınılmaz olduğunu anlatan Şan, "Kuluplerin finansmanı ancak buyuk paralarla sağlanabiliyor. Ana sponsorumuz ve sağlık sponsorumuz var. Bu anlaşmadan dolayı Medicana'ya teşekkur ediyorum. Super Lig'e en zor şartlarda Konyaspor başlıyor. İnşallah başarılı oluruz" dedi. Medicana Sağlık Grubu Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Bozkurt ise Turkiye'nin bircok yerinde hizmet verdiklerini, bulundukları şehirlerin futbol takımlarını da desteklediklerini soyledi. Konya'nın, Turkiye'nin guzide şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Bozkurt, "Tabii ki futbol takımı da şehrin goz bebeği. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor ust sıralarda yer alır. Anadolu'dan şampiyon olan ucuncu takım Konyaspor olur. İlerleyen donemlerde bunları inşallah goreceğiz. Anlaşmamız hayırlı olsun. Yeni sezonda Torku Konyaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu. sporx __________________