Eski Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan, "Başkan Mehmet Yiğiner ile yaptığımız goruşme sonrasında karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık" dedi. Ankaragucu ile yolları ayrılan teknik direktor Kaplan yaptığı acıklamada, 2 gun once başkan Yiğiner ile bir araya geldiklerini belirterek, şunları soyledi: "Yaptığımız goruşme sonrasında karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Sayın Yiğiner, kulube verdiğimiz emekler icin bize teşekkur etti. 15 futbolcu ve 3 kaleciyle mucadele ettiğimiz bir sezonda, herkesin haftalar oncesinde 'duştu' dediği takım, ligin son haftasına kadar uzerine duşen savaşı vermiştir. Teknik ekibim ve ben, oyuncularımızın da inancı ve mucadelesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık. 4 puanla aldığımız takım, tum sıkıntılara rağmen goreve gelmemizin ardından 25 puan daha aldı. Hepimiz cok calıştık, cok cabaladık. Ligden duşmemize karşın, bu işten alnımızın akıyla cıktığımıza inanıyorum." "ANKARAGUCU BENİM YUVAM" Mustafa Kaplan, Ankaragucu sevgisinin cok buyuk olduğunu ifade ederek, "Ankaragucu benim yuvam, belki bir gun geri donerim. Kulubumun bana ihtiyacı olduğu her an goreve hazırım" ifadesini kullandı. Kendilerine gosterdiği inanc ve verdiği destek nedeniyle taraftarlara da teşekkur eden Kaplan, şunları kaydetti: "Ankaragucu, 103 yıllık gecmişiyle Turkiye'nin en onemli camialarından birisidir. Son 3-4 yıldır yaşanan sıkıntılar, umuyorum ki en kısa zamanda cozulur ve Ankaragucu en kısa surede asıl yeri olan Super Lig'e doner. Gorevde bulunduğum sure icinde, en buyuk desteği her zaman taraftarlardan gordum. Ekibimle birlikte onların sevgisine layık olmak icin calıştık. Herbirine ayrı ayrı teşekkur ediyorum. Belki en kotu donemde gorevde bulunduk ama en gururlu gorevi de ben ve ekibim yaptık. Bugun buradan ayrılıyorum ama gonlum her zaman Ankaragucu'nun yanında olacak." Kaynak __________________