Başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu'na teslim eden Genel Sekreter İlhan Uslu, iyi şeyler yapabileceklerine inandığını soyledi. Bursaspor'un olagunustu genel kurulu icin başkan adayı olan Genel Sekreter İlhan Uslu, başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu'na teslim eden ilk isim oldu. Bursaspor yonetimi, tuzuk gereği Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından olağanustu kongre kararı aldı. Genel Sekreter Uslu, bugun Bursaspor Kulubu Baş Hukuk Danışmanı Ozturk Yazıcı ile birlikte Ozluce Tesisleri'ne gitti. İlhan Uslu'nun başvurusunu alan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Şu an icin 3 başkan adayı gorunuyor. Belki birkac aday daha cıkabilir. Bursaspor icin hayırlı olmasını diliyorum. Tuzukle ilgili de bazı maddeleri başkan olan arkadaşımızla goruşeğiz. Tuzuk kongresi yapmamız gerekecek. Bursaspor'a birden fazla adayın cıkması bizi mutlu ediyor. Bursaspor'a sahip cıkılması guzel bir olay" şeklinde konuştu. "İYİ ŞEYLER YAPABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ" İlhan Uslu, daha sonra mensuplarının sorularına cevap verdi. Başvurusunu yaptığını belirten İlhan Uslu, "İnşallah Bursasporumuz icin hayırlı olur. İyi projelerimiz var. İyi bir ekibimiz var. Zaten genel sekreterlik gorevini yurutuyoruz. iyi şeyler yapabileceğimize inanıyoruz" dedi. Transferle ilgili soruya da cevap veren İlhan Uslu, "Teknik direktorumuz Hikmet Karaman ile calışacağımızı deklare etmiştik. Elimizde transferlerle ilgili doneler var. O doneleri ayın 18'inden sonra hayata gecireceğiz" diye konuştu. Diğer adayları da değerlendiren İlhan Uslu, "Hepsi Bursasporlu arkadaşlarımız. Biri başkanlık, diğeri yonetim kurulunda gorev almış arkadaşlar. Bursaspor'a faydalı olabileceklerine inanıyorum. Şahıslar değişecek sadece. Kurumsal yapıyı oluşturduğumuz takdirde başkanın rolu sadece idari ve irade konusunda kalacak. Cok değişiklik olacağını sanmıyorum. Onemli olan başarı. Bunu ne kadar kısa surede elde edebilmemiz onemli" dedi. Yonetim listesini 5 Hazirkan'da teslim edeceklerini ifade eden İlhan Uslu, "Değişiklik olabilir. Pek sanmıyorum ama son gune kadar belki eklenen kişiler olabilir" dedi. Ntvspor __________________