Başkanımıza, MKE Ankaragucu Futbol Takımı, 1935-1936 Lig Şampiyonu’ belgesi cerceve icinde hediye edildi. Dericizade Yonetim Kurulu Başkanı Faruk Kucuk, 1935-1936 sezonunda MKE Ankara liginde MKE Ankaragucu adıyla şampiyonluğa ulaşarak onemli bir başarı elde eden Ankaragucu’nun şampiyonluk sertifikasını Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hediye etti. Başkanımız, “Kulubumuz adına cok onemli bir tarihi belgeyi Faruk Kucuk’un bize hediye etmesi gercekten takdire şayan.” diye konuştu. Dericizade Yonetim Kurulu Başkanı Faruk Kucuk’u Ankara sevdalısı olarak niteleyen Başkanımız, “Kendisinin Ankara ile ilgili tarihi fotoğraflar, kitaplar, belge ve afişlerden oluşan cok onemli bir koleksiyona sahip olduğunu biliyorum. Ankara’nın tarihi değerlerine sahip cıkan ve bu değerleri toplumla paylaşan gercek bir Ankaralıdır Faruk Kucuk. Tarihi belge niteliğindeki hediyesi icin tekrar cok teşekkur ediyorum. Ayrıca, Ankara icin yaptıklarını bir Ankaralı olarak takdirle karşıladığımı ifade etmek istiyorum.” dedi. Faruk Kucuk de yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ankaragucu benim icin, tarihiyle bircok kulubu geride bırakacak kadar buyuk, Ankara’ya malolmuş bir markadır, onemli bir değerdir. Yakın zamanda koleksiyonuma dahil olan 1935-1936 yılında Ankara şampiyonu olan Ankaragucu’nun şampiyonluk sertifikasını sizlere armağan etmek benim icin de bir sevinc kaynağı olmuştur.” Kaynak __________________