Ankaragucu Spor Kulubu, sporsizvebiz.com tarafından geleneksel olarak duzenlenen ‘2012-2013 Sezonu En İyiler - Bal ve Amator Futbol Ligleri Spor Odulleri Şoleni’nde 2 dalda birden odul kazandı. Ankaragucu Spor Kulubu, ‘2012-2013 Sezonu En İyiler - Bal ve Amator Futbol Ligleri Spor Odulleri Şoleni’nde 2 odul birden aldı. Ankaragucu Altyapı Kaleci Antrenoru Murat Turksoy ‘Yılın Kaleci Antrenoru Odulu’ne, Altyapı U13 Antrenoru Cengiz Paca da ‘Altyapılar Ozel Odulu’ne layık goruldu. Golbaşı Akalın Tesisleri’nde sporsizvebiz.com haber (spor) portalı tarafından gercekleştirilen odul şoleninde ‘Altyapılar Ozel Odulu’nu alan Ankaragucu Spor Kulubu Altyapı U13 Antrenoru Cengiz Paca, plaketini aldıktan sonra yaptığı konuşmada, kazanılan odulun aslında cok calışmanın ve emeğin bir urunu olduğunu soyledi. Odule layık gorulmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Paca, “Turk futbolu icin cok anlamlı olan bu odulu almaktan cok mutlu oldum. Zorluklarla gecen sezonda bu odulu sadece Cengiz Paca olarak değil, okul harclıklarını biriktirip bizlere destek olan ve cok calışan tum altyapı futbolcu kardeşlerim, evdeki rızklarını bizlerle paylaşıp yanımızda olan Ankaraguclu aileler ve birlikte mucadele verdiğimiz vefalı yol arkadaşlarım; bu takıma gonulden hizmet eden tum altyapı antrenorleri adına alıyorum “ dedi. Paca, “Ankaragucu olarak yaşadığımız tum zorluklara rağmen, bizlerden desteğini ve gayretlerini hicbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mehmet Yiğiner’e ve tum yonetim kurulu uyelerimize de teşekkuru bir borc olarak biliyor, kulubumuz altyapısının boyle onemli bir odule layık gorulmesinden de buyuk mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu. Paca sozlerini şoyle tamamladı: “Herkesin yıkıldı, bitti dediği Ankaragucu dimdik ayaktadır. Birlik ve beraberlik icerisinde başarıları artarak, arkasındaki en onemli dayanağın Ankaragucu sevgisi olduğunu unutmadan hep ayakta kalacaktır. Cunku, Ankaragucu buyuk bir kuluptur.” . Kaynak __________________