Karaman, Kare As'ını Acıkladı
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Karaman, Kare As'ını Acıkladı
-
04-10-2019, 22:15:41Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, kulupteki Kare As'ını futbol takımı, taraftar, medya ve yıldız oyuncu Batalla olarak acıkladı. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik patronu Hikmet Karaman, kulubun resmi televizyonuna acıklamalarda bulundu. Takımdaki Kare As'ını acıklayan Karaman, "Kare As'ımız olarak ben futbol takımımız, taraftarımız, medyamız ve Pablo'yu soyleyebilirim. Bunların hepsi başarı icin zincirleme gorevler ustleniyor. Belirli isimlerde kalmak istemiyorum" dedi. Pablo Batalla'yı ayrı bir yere koymak gerektiğinin altını cizen Karaman, "Futbolun bir takım oyunu olduğunu ve takımın starının once takımı star yapması onemlidir. Buyuk oyuncuları takımı hep sırtlamışlardır. Biz kulturel olarak oyuncuları seviyoruz ve inanılmaz bir yere cıkarıyoruz. Esas mesela bu tur oyuncuların takımı oraya cıkarmalarıdır. Pablo da bunlardan biri. Bunların coğalması gerekiyor. Onunda vasat oynadığı maclar olmuştur ve olacaktır. Diğer oyuncuların bu zamanlarda bu gorevi yerine getirmesi gerekir" diye konuştu. "MAAŞLAR ODENMEYİNCE BAŞKA ŞEYLER DUŞUNULUYOR" Yonetimin futbolcuların maaşlarını odemesinin onemli bir şey olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, "Biz cok şeyler gorduk. Sahadaki oyuncu maaşını, pirimini odemeyince 3'uncu, 4'uncu hafta başka şeyler duşunmeye başlıyor. Bunları cok iyi yaptığımızı duşunuyorum. Mevcut yonetimimiz ile birbirimize ısındık. Secimlerin ne olacağını bilmiyorum. Biz kulubun teknik direktoruyuz. Gorevimiz takımı şehre yakışır şekilde hazırlayabilmek" dedi. "TRANSFERDE HATA YAPMA LUKSUMUZ YOK" Luzumsuz para harcama lukslerinin olmadığını ifade eden Karaman, "Hedef olarak Turkiye Ligi'nde surekli olarak ilk dorde oynayacaksın. Bunu yaparken de Fenerbahce, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımların guclerine, yaptıkları transferlere bakacaksın. Onlara karşı mucadele etmek, karşı mucadele ile olur. Onların ekonomisi ile hareket edemezsin ama taraftarın, gucun ve ruhun ile mucadele edebilirsin. Onlar transferlerde yanlış yapacak, bizim yanlış yapma luksumuz yok. Şehir, yonetim, başkan olarak asla luzumsuz para harcama luksumuz yok. Butun bunların onumuzdeki gunlerde rayına girmesi gerekiyor" diye konuştu. "COŞKUYU GORUNCE BENİM DE OYNAYASIM GELİYOR" Yeşil-beyazlı taraftarlara da ovgu dolu sozler sarf eden Karaman, "Coşkulu bir taraftarımız var. Mac esnasında oyle bir ruh oluyor ki, benim de cıkıp oynayasım geliyor. Taraftar ile takımı bir yapmak onemli. Zaman zaman vasat oynayacağımız maclar olacak. Ben Borussia Dortmund taraftarı ile bizim taraftarımızı cok benzetiyorum. Tribunu yoneten insanları da Şampiyonlar Ligi maclarına goturup oradaki atmosferi gostermek gerekir. Bizim taraftarımız kendi kendilerini burada geliştiriyorlar. Bursa'nın taraftarı Anadolu'nun onunde olan bir profil" şeklinde konuştu. "HAYALİM ŞAMPİYONLAR LİGİ MUZİĞİNİ DİNLETMEK" Bursaspor'daki hayalinin Şampiyonlar Ligi muziği dinletmek olduğunun altını cizen tecrubeli teknik adam, "Biraz buruk ve tartışmalı geldim. Beni sevmediler. Biz Bursaspor'a geldik diye gelmedik, tarih yazmak icin geldik. Burası dunyayı yoneten hukumdarların cıktığı bir şehir. Bizlerde Avrupa futbolunu yonetecek cesaret ve ruh var. Neden olmasın? Bilgiye acız ve yapacak cok şeyimiz var. Ben değil, biz varız. Benim hayalim Şampiyonlar Ligi muziğini dinletmek. Sen boyle duşunursen bu muziği dinletebilirsin" dedi. Bursasporluyuz.net __________________