Kayserispor, teknik direktoru Robert Prosinecki'nin sozleşmesini 2014-2015 sezon sonuna kadar uzattı. Kulup Genel Menajeri Suleyman Hurma, teknik direktor Prosinecki ve diğer yoneticilerin katılımıyla Kadir Has Tesisleri'nde basın toplantısı duzenledi. Hurma, burada yaptığı acıklamada, Hırvat teknik adamla calışmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Prosinecki'nin 2013-2014 sezon sonunda bitecek olan sozleşmesini 1 yıl daha uzattıklarını soyledi. Yaklaşık son 1 aydır Prosinecki'nin Beşiktaş'a gideceği yonunde cıkan haberlerden dolayı buyuk rahatsızlık duyduklarını dile getiren Hurma, "Bu durumdan endişe eden taraftarlarımızı rahatlatmak icin 2014-2015 sezon sonuna kadar sozleşmemizi uzattık. Bundan dolayı cok mutluyuz cunku hocamız hem kulup yonetimi hem futbolcular hem de taraftarlarımızla uyum icerisinde başarılı bir donem gecirdi. Bu başarıların onumuzdeki sezon artarak devam edeceğini duşunuyorum" diye konuştu. Prosinecki ise sarı-kırmızılı kuluple devam eden sozleşmesini 1 yıl daha uzatmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Yaklaşık 8 aydır Kayserispor'da gorev yapıyorum. Geldiğim gunden beri cok iyi şartlarda calıştım. Yonetime bana olan guven ve desteklerinden dolayı cok teşekkur ediyorum. Karşılıklı iyi niyet cercevesinde iyi bir sezonu geride bırakmıştık. Bunun devamını da yapacağımız projelerle daha yukarıya taşımak istiyoruz. Daha cok yapacağımız iş var" dedi. Prosinecki, bir soru uzerine Beşiktaş Kulubu'nden kendisine resmi bir teklif gelmediğini ifade ederek, siyah-beyazlı kulubun ilgisini kibar bir şekilde reddettiğini de sozlerine ekledi. Konuşmaların ardından Prosinecki, sozleşmeye imza atttı. ntvspor.net __________________