Bursaspor’da gectiğimiz sezon sonu futbolu bırakan Omer Erdoğan, teknik direktor Ertuğrul Sağlam’ın ekibinde yer alacağını acıkladı. Yeşil-beyazlı kulupte 7 sezon forma giydikten sonra gectiğimiz sezon sonu futbolu bırakma kararı alan kaptan Omer Erdoğan, Eskişehirspor ile anlaşma sağlayan Teknik Direktor Ertuğrul Sağlam’ın ekibine katılıyor. Bursaspor’un yeni başkanı Erkan Korustan’ın tecrubeli oyuncuya Hikmet Karaman’ın ekibinde yer alması icin cağrıda bulunmasını ardından bu teklifi reddeden Erdoğan, resmi twitter hesabından eski hocası Sağlam’ın ekibinde yer alacağını duyurdu. ’SAĞLAM KENDİME ORNEK ALDIĞIM KİŞİ’ Omer Erdoğan, ’Bazı konulara acıklık getirmem gerektiğini duşundum. Allah kısmet ederse Ertuğrul Sağlam hoca ile birlikte calışacağım. Calışma nedenlerim ise, hem Ertuğrul hocayı uzun zamandır tanımam hem de kendime ornek aldığım kişi olması. Bursaspor’daki gorevi kabul etmeme nedenimi acıklamıştım. Hedeflerimin arasında teknik direktor olarak bir gun Allah kısmet ederse Bursaspor’u calıştırmak var. Burada yardımcı antrenor olarak başlasaydım, bu 4 senelik lisanslarımı alma suresinde surekli ikinci veya ucuncu adam olarak kalacaktım ve yıpranacağımı duşundum’ dedi. ’DUŞUNCELERİME SAYGI GOSTERMENİZİ İSTİYORUM’ Bu kararı almasının ardından kendisine yapılan eleştirileri de değerlendiren Erdoğan, şoyle devam etti: ’Ben farklı duşuncelerde olsaydım, gider farklı bir takımda top oynardım. Ben Bursaspor’da futbolu bırakmak istediğimden futbolu tamamen bıraktım. Belki kızmakta haklı olabilirsiniz ama benim duşuncelerime saygı gostermenizi bekliyorum. Ben Bursaspor’da oynadığım sure de hem sahada hem saha dışında bu camiaya laik olmaya calıştım. Her zaman eleştiriye tepkiye acığım ama kişiliğim ile ilgili yapılan eleştirilere Allah’a havale ediyorum.’ Olay __________________