Transfer listesindeki oyuncular icin şu an somut bir gelişme olmaması uzerine yonetim cozumu kolay buldu. “Bursaspor'da oynamam” diyen Carson geri donme konusunda ikna edilirken, Pinto'nun da kampa katılacağı acıklandı. Bursaspor yonetiminin forvet ve kaleci konusunda attığı adımlar şu an icin boşa cıkınca cozum kolay bulundu. Ozellikle kaleci arayışlarında istediği sonucları alamayan Yeşil Beyazlılar “Bursaspor'da oynamak istemiyorum” demesine karşın Scott Carson'u ikna etme formulunu devreye koydu. Onceki gece İngiliz eldiven ve menajeriyle yapılan telefon goruşmeleri neticesinde Bursaspor yonetimi Scott Carson'u Avusturya kampına katılmaya ikna etmeyi başardı. Teknik Direktor Hikmet Karaman'ın ekstra izin verdiği Sebastian Pinto'nun da kampa katılacağı resmi siteden acıklandı. Karaman'ın her iki futbolcunun bir gun bile gec kalmalarını kesinlikle istemediği belirtiliyor.İŞİN KOLAYINA KACILDI Bu surpriz gelişmenin yankıları sururken Bursaspor'un asıl amacının cıkmaza giren kaleci ve forvet arayışlarına alternatif cozum uretmesi olarak gosteriliyor. Yonetim Carson ve Pinto'nun takımla ilişkilerinin kesilmesi kararını almış durumda. Her iki futbolcunun menajerine kulup bulmaları konusunda gerekli talimat verildi. Ancak Hikmet Karaman'ın istediği ust duzey bir kaleci ve iki forvet icin arayışlar şu an icin sonucsuz kaldı. Olası Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi on elemesi oncesi Yeşil Beyazlı yonetim ve teknik heyet kadro kurmakta zorluk cekmemek amacıyla her iki futbolcuyu geri donmeyi istemeseler de ikna etme yoluyla bir anlamda işin kolayına kactı.KAPTANDAN BUYUK CALIM Bursaspor’un antrenorluk teklifini katılacağı kursu gerekce gostererek reddeden Omer Erdoğan, dun gece resmi twitter hesabından yeni sezonda Ertuğrul Sağlam’ın ekibinde yer alacağını ve Eskişehirspor’da antrenorluk yapacağını acıkladı. Bursa Hakimiyet __________________