Sayıştay'ın MKE'den şok Tandoğan isteği
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sayıştay'ın MKE'den şok Tandoğan isteği
-
04-10-2019, 22:14:27Ankaragucu kulubu resmi internet sitesi vasıtasıyla bir acıklama yayınladı. Acıklamada bazı şok ifadeler kullanıldı. Acıklamaya gore Sayıştay, MKE’den Ankaragucu Spor Kulubu’ne kullandırdığı Tandogan Tesislerini boşattırmasını veya kira alması gerektiği belirtildi. MKE Genel Muduru İzzet Artunc konu ile ilgili olarak Başbakanlık’tan goruş istediklerini, gelecek goruşe gore hareket edeceklerini soyledi. Ankaragucu kulubunden yapılan acıklama şu şekilde: TBMM KİT Komisyonunda Carşamba Gunu MKE butcesi goruşulmuştur. Komisyonda Sayıştay’ın MKE Ankaragucu Spor Kulubu’nun kullanmakta olduğu Tandogan Tesisleri ile ilgili raporu ve MKE ile Ankaragucu arasındaki diğer hususlar ele alınmıştır. Sayıştay raporuna gore, MKE’den Ankaragucu Spor Kulubu’ne kullandırdığı Tandogan Tesislerini boşattırmasını veya kira alması gerektiği belirtilmiştir. MKE Genel Muduru İzzet Artunc konu ile ilgili olarak Başbakanlık’tan goruş istediklerini, gelecek goruşe gore hareket edeceklerini soylemişlerdir. Komisyonda olmadığı halde kulubumuze destek olmak amacıyla toplantıya katılan Ak Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler soz alarak komisyona Ankaragucu tarihini anlatmıştır. Tuzuğumuzu okuyarak MKE ile Ankaragucu’nun tarihsel ilişkisini anlatan milletvekilimiz MKE kurumunun Ankaragucu’ne destek olması gerektiğini soylemişlerdir. Komisyonda soz alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domac ve Mhp Bursa Milletvekili Necati Ozensoy da MKE kurumunun Ankaragucu’ne destek olması gereğini ve onemini vurgulamışlardır. Toplantı sonunda Komisyon Başkanı Fahrettin Poyraz MKE’nin Ankaragucune yardım etmesinde hicbir yasal engel olmadığını ve Yonetim Kurulu’nun toplanarak Ankaragucu’ne yardım kararı alabileceğini soylemiştir. MKE Ankaragucu Yonetim Kurulu olarak başta Prof. Dr. Emrullah İşler olmak uzere diğer milletvekillerimize de kulubumuze verdikleri destek icin teşekkur ediyoruz. Kaynak __________________