Bursaspor Kulubu Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu 1-0 kazanılan Kasımpaşa macının ardından acıklamalarda bulundu. Bursaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, “Sahamızda ust uste oynadığımız ikinci mac onemliydi. Oyundan cok kazanmamız gerekiyordu. İlk yarı iyi değildik. İstenilen duzeyde değildik.İkinci yarı iyi oynadık. 10 kişi kalmamıza rağmen, oyuncularımız eksik arkadaşını aratmadan oynadılar. İyi performans sergilediler. Kasımpaşa’ya bundan sonraki maclarında başarılar dilerim” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Hamzaoğlu şunları soyledi: “Oyuncu değişiklikleriyle skoru yakaladık. Oynayanlar kadar kenarda bekleyenler de onemli isimler. Yaptığımız değişiklikler sonuca doğru yansıyor. Sonradan girenler katkı koydular. Sercan’dan şikayetim var. Daha iyisini yapmasını bekliyorum. Jorquera ve Merter uzerlerine duşeni yaptılar. Oyuna girip 2 haftadır skora katkı koymaları onemli. Şamil ve Faty ile oyun kontrol etmek istedik. Bunda başarılı olduk. Oyunumuzu takım olarak geliştirmemiz şart. Cim zemine gelince toparlanıyor galiba. Hala daha iyi zemine sahip değiliz. Gecmişi duşunduğumuzde her gecen mac iyiye gidiyor. Calışanlara teşekkur ediyorum.” Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu "Oyundan cok kazanmamız gerekiyordu"