Bursaspor’un 27 yaşındaki oyuncusu Harun Tekin, Kasımpaşa macında kurtardığı penaltıya ilişkin yaptığı yorumda, “Hissettim, o tarafa gittim ve cıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum icin mutluyum. İnşallah kariyerime boyle guzel maclar sığdırırım” dedi. Spor Toto Super Lig’in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılarda, 27 yaşındaki file bekcisi Harun Tekin kurtardığı penaltı pozisyonu ve performansıyla maca damga vuran isim olmayı başardı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Harun, “Zor bir mactı. Kazandığımız icin mutluyuz. Oyuna iyi başlamadık. İlk yarı cok pozisyon verdik ve tutuktuk biraz. İlk yarı bittiğinde arkadaşlarla konuştuk. Daha iyi mucadele ettik. Golu de bulduk. Biraz zorlandık. Kazandığımız icin cok mutluyuz” dedi. “Rakip kotu vurduğu zaman biz iyi iş yapmış oluyoruz” Kurtardığı penaltı pozisyonunun hatırlatılması uzerine ise Tekin, “Taraftarlarımız bizim itici gucumuz. Gercekten bugun de cok iyi desteklediler. Gecen hafta da cok iyi desteklemişlerdi. Onların sayesinde kazandık. Ben de penaltı kurtardım ve bugun de iyi bir oyun sergiledim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. İnşallah kariyerimde boyle guzel maclar sığdırırım. Rakip kotu vurduğu zaman biz iyi iş yapmış oluyoruz. Hissettim, o tarafa gittim ve cıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum icin mutluyum. Butun takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Aziz Behich ise, “İstediğimiz gibi oynamadık ama iyi bir galibiyet aldık. 10 kişi kaldık ama yine de savaştık. Taraftarlarımız da son dakikaya kadar desteklerini bırakmadı. 3 puan aldığımız icin mutluyum” dedi. Bursasporluyuz.org