Ligde oynadığı son macta Balıkesirspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor'da buyuk onem taşıyan Şanlıurfaspor musabakasının hazırlıkları suruyor. Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan antrenman oncesinde acıklamalarda bulunan takımın Fransız oyuncusu Michael Pereira, Malatya alıştığını ve Yeni malatyaspor ile birlikte Super Lig'e cıkacağına inandığını soyledi. "Tecrubelerimi kullanarak bu lige adapta olacağım" Pereira, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu belirterek, "Oncelikle guzel bir ortamda bulunduğumu belirtmeliyim. Tabi Turkiye'ye ilk geldiğim icin bir alışma evrem oldu. Ancak buraya alışmam uzun surmedi. Guzel bir ortamımız var. Takım olarak guzel bir gidişat yakaladık. Bunu surdurmek istiyoruz. Turkiye'de İspanya kadar buyuk bir ulke. Ama lig olarak, seviye olarak, maclara hazırlanma olarak tabi ki biraz farklılar var. Zorluk olarak benzer yonleri de var. Butun tecrubelerimi kullanarak bu lige adapta olacağım. Bu ligi gittikce daha iyi oğreneceğim" dedi.. "Burada cok mutluyum" Pereira, takımıyla birlikte Super Lig'e cıkmak istediğini kaydederek, "Takımımla birlikte Super Lig'e cıkmak istiyorum. Bu şehrin bunu hak ettiğini duşunuyorum. Super Lig'e cıkarak da Turkiye'de gerekli saygıyı goreceğime inanıyorum. Burada cok mutluyum" diye konuştu.. "İstediğinizi verebilmek bu ligdeki anlayışla biraz zor olabiliyor" Fransız oyuncu, ligin zorluğuna fiziksel olarak alışmaya calıştığını da ifade ederek, "Ligin zorluğuna fiziksel olarak alışmaya calışıyorum. Ayrıca istediğinizi verebilmek bu ligdeki anlayışla biraz zor olabiliyor. Tabi ligi, oyun anlayışı ve sahaları iyice oğrendiğim zaman daha farklı bir Pereira izleteceğim herkese" şeklinde konuştu.. Gunluk Gazeteler