Kulubumuzun resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nin 101. sayısı bugun cıktı. Bursaspor Dergisi’nin 101. sayısı bugunden itibaren tum Bursastore’larda ve Yaysat bayilerinde satışa cıktı. 104 sayfalık dopdolu iceriğiyle keyifle okuyacağınız dergimizin bu ayki sayısının ana konuları şoyle; ROPORTAJ: SEZER SEZGİN İSMİMİZİ DUNYA DUYMALI Amator Şubelerden Sorumlu Yonetim Kurulu uyemiz Sezer Sezgin’le, basketbol, voleybol ve amator branşlar uzerine keyifli bir sohbet gercekleştirdik. Bursaspor isminin amator branşlarda da Avrupa’ya ve Dunya’ya acılması gerektiğini soyleyen Sezgin, “Boyle buyuk bir taraftar topluluğuna sahip kulubumuzun hedefi daima zirvedir. Takımlarımızı en ust lige taşımak icin var gucumuzle calışıyoruz” diyor. TARİH EN COK 10’U YAZACAK Bursaspor tarihinin en ozel isimlerinden biri o… Arjantinli yıldızımız Pablo Martin Batalla, kalplerin yanı sıra Bursaspor tarihine de adını altın harflerle kazıdı… ROPORTAJ: JOSUA JOHN EVİMDE GİBİYİM Bursaspor’a transferi nasıl gercekleşti? Burada onu en cok şaşırtan şey ne oldu? Batalla ile ilgili nasıl bir yorum yaptı? Bursaspor’un hafızalardan cıkmayan Twente faciası ile ilgili yorumu ne? Twente takımında harikalar yaratan Enes Unal’a ne gibi tavsiyelerde bulundu? Bursaspor’a hangi hedeflerle geldi? Josua John ile futbola başlama hikayesinden, onu Bursaspor’a getiren transfer seruvenine, hedeflerine ve hayallerine kadar her şeyi konuştuk. Onu daha yakından tanıma fırsatı bulacağımız bu roportajda John, Bursaspor’da yakalanan aile ortamının kendilerine başarıyı getireceğini soyluyor. AYAKUSTU SOHBET: BUNYAMİN KASAL AİLEM BENİM HAYATIM Ayakustu Sohbet bolumumuzun bu ayki konuğu genc yeteneğimiz Bunyamin Kasal… Şakacı bir kişiliği var, daima mutlu olmaya calışıyor, Kuşadası’nı cok seviyor. İşte “Ailem benim hayatım” diyen Bunyamin Kasal’ın kısa sorularımıza cevapları… ROPORTAJ: NEVZAT DİNCBUDAK Misyonumuz HEM YETİŞTİRİCİ HEM YARIŞMACI Pilot Takımımız Yeşil Bursa A.Ş. Teknik Direktoru Nevzat Dincbudak, misyonlarının bir yandan Bursaspor’a oyuncu yetiştirirken, diğer taraftan yarışmacı kimliğini kaybetmeden bir ust ligi kovalamak olduğunu soyledi. Gecen sezonki kadrodan 10 oyuncunun ayrıldığını ve yeniden bir yapılanma sureci icerisine girmek zorunda kaldıklarını ifade eden Dincbudak, “Oyunculardaki temel sorun bir yıl icerisinde hemen yukarı zıplama isteği. Sabır bizim işimizin olmazsa olmazıdır. Bundan sonraki surecte iyi bir yapılanma ve doğru hamlelerle Yeşil Bursa’yı hem Bursaspor A takımına oyuncu yetiştiren hem de bir ust lige cıkabilecek duruma getirmemiz lazım” diye konuştu. ROPORTAJ: KARLO VRAGOVIC UZUN YILLAR KALABİLİRİM Bu sezon 2.Lig’de zirve mucadelesi verecek olan basketbol takımımızın iki yabancı transferinden biri o… Gecen sezon Makedonya’da yılın oyuncusu secildi… Turkiye’ye kariyerini daha da ileri goturmek icin geldi… Federasyon kupasındaki maclarda gosterdiği performansla daha şimdiden taraftarımızın beğenisini kazandı. Oyle ki, onun icin “Futbolda Pablo, basketbolda Karlo” sloganı bile uretildi. 27 yaşında, 1,92 metre boyundaki Hırvat oyun kurucumuz Karlo Vragovic’i konuk ettik bu sayımızda sayfalarımıza… “Uzun yıllar burada kalabilirim, cunku kendimi evimde gibi hissediyorum” diyor Karlo… Yetenekli oyuncunun basketbol kariyeri, Bursaspor’a transfer oluş sureci ve 1,5 aylık surede bu şehrin ve kulubun onda bıraktığı etkiyi bu satırlarda bulacaksınız… Yeni sayımızda ayrıca; A Takımımızın lig ve kupada oynadığı tum maclar, istatistikler, kulubumuzden haberler, pilot takımımız Yeşil Bursa, gelişim liglerimiz, amator branşlarımız ve cocuklarımız icin hazırladığımız ozel sayfalar ile bircok detay yer alıyor… Boyama Ders Programı Hediyeli
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bursaspor Dergisi 101. sayısı cıktı!