Bursaspor’dan İspanyol ekibi Villarreal’e transfer olan Kongo asıllı Fransız futbolcu Cedric Bakambu, Bursaspor defterinin kapanmadığını belirterek, ileride yeşil-beyazlı kulube donmeyi cok istediğini soyledi. Bursaspor’a 2014-2015 sezonu transfer doneminin son gununde 1,8 milyon Euro’ya transfer olan Cedric Bakambu, gectiğimiz sezon başında ise 7,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Villarreal’e imza atmıştı. Dun UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Osmanlıspor – Villarreal karşılaşması icin Ankara’ya gelen Bakambu, Bursaspor’un kulup televizyonuna acıklamalarda bulundu. “Bursaspor’a donmeyi cok isterim” Kariyerinde iyi bir noktaya ulaşmak icin cok calıştığını ifade eden Bakambu, “İspanya ligi zor olsa da alıştım. Cok guzel bir sene gecirdim ve calışmalarım devam ediyor. Henuz 25 yaşındayım. Tam olarak hayallerimi gercekleştirmiş sayılmam ama kariyerimde iyi bir noktaya ulaşmak icin cok calışıyorum. İspanya’da Bursaspor’u takip ediyorum. Cunku orada arkadaşlarım var. Bursa’da taraftarları cok ozledim. Cunku oranın atmosfer daha farklıydı. Bursaspor taraftarının atmosferi her zaman daha gucluydu. Onlara cok teşekkur ediyorum. En buyuk Bursaspor. İleride Bursaspor’a donmeyi cok isterim. Bu hikayenin tamamlanmamış olduğunu duşunuyorum. Burada henuz kupa kazanamadık. Umarım bir daha ki gelişimde kupa alırız ve ben de Bursaspor yoluna devam etmiş olurum” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bakambu "Bursaspor’a donmeyi cok isterim"