Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktoru Ali Ravcı, kulupte altı sezondur olduğunu belirterek, "Burada bu catı altında hep bir aile olmaya calıştık. Tabi teklif gelmesi şahsıma hakikaten gurur verici. Ancak Yeni Malatyaspor’da daha yapacak cok işimiz var" dedi. Yeni Malatyaspor Sportif Direktoru Ali Ravcı, Bolu kampında basın mensuplarına transferdeki son durum ve kendisine Yunanistan’dan gelen teklifle ilgili acıklamalarda bulundu. Transferde yoğun bir şekilde calıştıklarını belirten Ravcı, "Yaklaşık 15 gun oldu kampımıza başlayalı. Tabi Avrupa Kupalarından dolayı erken başlamak durumunda kaldık. Şu ana kadar gayet iyi gidiyoruz. Oynadığımız hazırlık karşılaşması da cok iyi gecti bizim acımızdan. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Hepsi de iyi oyuncular, karakterli oyuncular. Onlarında bu sene takıma cok şeyler katacaklarını duşunuyoruz. Eksiklerimiz var, transfer ihtiyacımız var. Başkanımız ve yonetim kurulumuz, transfer komitemiz, bizler olsun var gucumuzle calışıyoruz. Cunku bu sezonun diğer sezonlardan cok daha zor gececeğini biliyoruz. 3 kulvarda birden mucadele edeceğiz. Bunun zorluk derecesini bildiğimiz icin hazırlıklarımızı da ona gore yapacağız. Transferlerimiz de bir an once aramıza katılırsa ki dediğim gibi bunun icin cok buyuk bir calışma var. Her şey daha iyi olacak" ifadelerini kullandı. "Yeni transferlerimiz kampımıza katılacak" Ravcı, yeni transferlerinin de kampa katılacaklarını kaydederek, "İki yeni transferimiz kampımıza katılacak ve burada goruşeceğiz. İkisi de iyi oyuncu, takip ettiğimiz oyuncular. Tabi ozellikle taraftarlarımız yeni transferlerimizi haklı olarak sabırsızlıkla bekliyorlar. Transferde başkanımız surprizler yapmayı seviyor. Transfer sureci devam ettiği surece kadromuza her an yeni isimle katabiliriz. Şuan icin isim vermek doğru değil ama olacak inşallah" dedi. "Yeni Malatyaspor’da daha yapacak cok işimiz var" Ravcı, kendisine Yunanistan’dan gelen teklifle ilgili soruya da cevap vererek, şunları soyledi: “Kulupte altıncı sezonumu yaşıyorum. Tabi teklif gelmesi şahsıma hakikaten gurur verici. Ancak Yeni Malatyaspor’da daha yapacak cok işimiz var. Ne zaman ki başkanımız, yonetim kurulumuz tamam buraya kadar derse bizde gelen teklifleri değerlendiririz. Teklifi aldıktan sonra duşunme ihtiyacı bile hissetmedim. Kulupte 6 yıldır surekli yukarı doğru giden bir ivme var. Ben 15 yıl profesyonel futbol oynadım. Burada bu catı altında hep bir aile olmaya calıştık." İnternet Haber