İstikbal Mobilya Kayserispor kalecisi Silviu Lung, yeni sezondan oldukca umutlu. İstikbal Mobilya Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını Karpuzatan Kadir Has Tesislerinden gunde cift antrenman ile surdururken kaleci Lung’un performansı takdir topluyor. 2016-2017 sezonunda Astra Giurgiu takımından transfer edilen kaleci Silviu Lung, takımın birinci kalecisi konumunda. Yeni sezon oncesi İHA muhabirine acıklamalarda bulunan Rumen kaleci Silviu Lung, “Yeni sezon icin sağlıklı olmak, lige hazır hale gelmek ve maclardan sonra taraftarlarımıza mutluluk şarkıları soylemek istiyorum. Aramıza katılan yeni kaleci Eray İşcan’ı selamlıyorum, iyi şanslar diliyorum. Rekabet diğer takımlar veya rakipler arasında olacak. Biz meslektaş olacağız. Şimdiye kadar idmanlar iyi, gunde 2 idman yapıyoruz. Cok calışıyoruz. Zor bir donem, ancak zorunlu ve cunku sezon oncesi calışmalar, bize yardımcı olacak” dedi. Silviu Lung, yeni sozleşme sorusuna ise, “Bu, kulubun kararı. Şehri, taraftarı ve Kayserispor ruhunu seviyorum. Burada olmaktan dolayı cok mutluyum” acıklaması yaptı. Silviu Lung’un Sarı-Kırmızılı kulup ile 31 Mayıs 2020 tarihine kadar sozleşmesi bulunuyor. İnternet Haber