TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan torenle Caner Arıcı ile 2 yıllık sozleşme imzaladı. Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yucel Uyar’ın yer aldığı imza toreninde Caner Arıcı kendisini 2 yıllığına Samsunsporlu yapan imzayı attı. İmza toreni oncesi konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Bugun bir transferimiz daha tamamlıyoruz. Son derece hırslı, tecrubeli, şampiyonluklar yaşamış, guzel karakterli bir kardeşimizi aramıza katmaktan son derece mutluyuz. Bugun Caner Arıcı kardeşimiz ile 2 yıllık sozleşme imzalıyoruz. Bu seneki şampiyonluk hedefimize gecmiş donemlerde yaşadığı şampiyonlukların da etkisiyle cok buyuk katkı sağlayacağına inandığımız kardeşimize ben 'hoş geldin' diyorum. İnşallah her iki taraf icin de iyi olur" dedi. Caner Arıcı’yı Turk futbolunun yakından tanıdığı bir futbolcu olduğunu belirten Teknik Menajer Yucel Uyar, "Bir tecrube, bir deneyimi aramıza kattık. Şampiyonluğumuzda inşallah buyuk katkı sağlayacağına inanıyoruz. Caner Arıcı’yı anlatmaya gerek yok. Turk futbolu yakından tanıyor. Ozellikle Spor Toto 1. Lig’de buyuk başarılar kazanmış, istikrarlı, net bir oyuncu. Hocamızın da talep ettiği bir oyuncuydu. Aramıza katıldığı icin mutluyuz. Samsunspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Samsunspor’a geldiği icin mutlu olduğunu ifade eden Caner Arıcı ise, "İnşallah bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Gecen sene kacan bir şampiyonluk vardı. Bu sene bu şampiyonluğu sahada savaşarak, mucadele ederek sonuna kadar kovalayarak elde etmek istiyoruz. İnşallah hayırlı olur" şeklinde konuştu. 32 yaşındaki Caner Arıcı, gecen sezon TFF 1. Lig’de Osmanlıspor formasıyla 31 maca cıkıp, 1 gol atmıştı. İHA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Samsunspor, Caner Arıcı ile sozleşme imzaladı