Spor Toto Super Lig ekiplerinden Genclerbirliği’nin Altınordu’dan renklerine bağladığı Sefa Yılmaz, daha hırslı ve daha olumlu futbol sergileyerek takıma katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Spor Toto Super Lig ekiplerinden Genclerbirliği’nin Altınordu’dan renklerine bağladığı Sefa Yılmaz, daha hırslı ve daha olumlu futbol sergileyerek takıma katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Başkent ekibiyle imzaladığı iki yıllık sozleşme sonrası Erzurum’daki Yuksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp hazırlıklarını surduren yeni takımına dahil olan 29 yaşındaki kanat oyuncusu Sefa Yılmaz, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Genclerbirliği’ne geldiği icin cok mutlu olduğunu ve imzalanan sozleşmenin hem kulup hem de kendisi icin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yaklaşık bir haftadır takımla antrenmanlara cıktığını ifade eden Sefa Yılmaz, "Karakterli oyuncularımız var, ortamımız cok guzel. Tabii kamplar her zaman yoğun gecer. Bu sureci atlatmak zorundayız ama hocamızın dengeyi cok iyi sağladığını soyleyebilirim." dedi. Sefa, transfer konusunun gundeme gelmesinden sonra olumlu goruşler aldığı Genclerbirliği ile hic duşunmeden sozleşme imzaladığını dile getirdi. "Takıma katkı sağlayacağıma eminim" Kararının doğru olduğunu son bir hafta icindeki gelişmelerden anladığını aktaran Sefa Yılmaz, şoyle konuştu: "Genclerbirliği yıllardır Super Lig’de mucadele eden ve camiası cok buyuk bir kulup. Bir yıllık aradan sonra tekrar lige geri dondu. O nedenle Super Lig’i hak ettiğini, ligde kalacağını duşunuyorum. Onemli olan takımın başarısı. Ben de iki yılın ardından tekrar Super Lig’e geri dondum. Takıma katkı sağlayacağıma eminim. Eskisine gore daha hırslı ve daha olumlu futbol oynayacağıma inanıyorum. Bu nedenle her iki taraf icinde iyi olacağını duşunuyorum." Sefa, Mustafa Kaplan’ın, takım icinde dengeyi sağlayan, genc ve tecrubeli futbolcuları uyum icinde calıştıran bir teknik adam olduğunu belirterek, "Gecen sezon Ankaragucu’nde cok iyi bir cıkış yakaladı. Bizimle olması da cok onemli. İnşallah bu sezon cok başarılı oluruz." ifadelerini kullandı. Takımda genc ve yetenekli futbolcular olduğuna değinen Sefa Yılmaz, takım olarak iyi başlangıc yapıp sezon sonuna kadar bunu surdurmek istediklerini kaydetti. Gunluk Gazeteler. __________________