Konyaspor'da 10’uncu yılını geciren takım kaptanlarından Selim Ay, yeşil-beyazlı forma altında şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini soyledi. Yeşil-beyazlı formayı giydiği icin mutlu ve gururlu olduğunu belirten takım kaptanlarından Selim Ay, hedeflerini anlattı. 27 yaşındaki futbolcu, "Şimdi Konyaspor forması ile Konyaspor catısı altında yaşamak istediğimiz bir şampiyonluk hedefimiz kaldı. Bu tabii ki de kolay olacak bir şey değil. Ama birlik ve beraberlik icerisinde olduğumuz zaman ustesinden gelemeyeceğimiz hicbir şey olmadığını da gorduk ve bunu da herkese gosterdik. Geride kalan 10 yıla baktığımız zaman benim icin yaşanılan cok guzel anılar oldu. İnşallah Allah’ın izniyle onumuzdeki yıllarda hedefim; lig şampiyonluğu ve sonrasında Konyaspor’u Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edebilmek. Ben yine soyluyorum; İnanmaktan ve hayal kurmaktan hicbir zaman vazgecmedim. Bu hayalime de gercekten canıgonulden inanıyorum. Ve bu hayalin, bu hedeflerin gercekleşmesi icin hem kendim elimden geleni yapacağım hem de takım olarak bunun icin gayret gostereceğiz. İnşallah bir gun Konyaspor’u hem şampiyon yapıp hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynatacağız” dedi. 'BU TAKIMIN PARCASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM' Her zaman sabrettiğini ve calışmayı bırakmadığını vurgulayan Selim Ay, "Bu sene Konyaspor’da profesyonel anlamda 10'uncu yılıma girdim. İlk geldiğim gunden itibaren hicbir zaman hedeflerimden ve hayallerimden şaşmadım. HÂl da şaşmadım ve aynı şekilde devam ediyorum. Bu sure icerisinde zorlukları da gordum, başarıları da gordum. Ama ne zorluklardan kactım ne de başarılarla yetindim. Oynamadığım ve sabretmem gereken zamanlar oldu. Her zaman sabrettim ve calışmayı bırakmadım. Konyaspor’da 10’uncu yıla başlamanın gururu ve onuru gercekten tarif edilemez bir duygu. İnşallah bir 10 yıl daha devam ederiz. Transfer yasağının olduğu o donemden UEFA’ya gittiğimiz doneme kadar aynı hırsımla ve ozverimle calışmalara devam ettim. Bu takımın bir parcası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bunu acık yureklilikle soyleyebilirim” diye konuştu. 'TARAFTARIMIZ BİZİM İCİN COK DEĞERLİ' Taraftarların kendileri icin cok değerli olduğunu da belirten Selim Ay, "Yaşadığımız butun zorlukları hep birlik ve beraberlikle aştık. Ben ilk A takıma cıktığım ve oynadığım ilk hazırlık macından sonra yaptığım konuşmada da soylemiştim; taraftar, basın, yonetici, futbolcudan oluşan bu zincirin halkalarını bozmadığımız zaman sırtımız yere gelmez diye. İlla ki sıkıntılı donemler yaşadık, yaşayacağız da. Ama birlikte olduğumuz zaman ustesinden gelemeyeceğimiz hicbir şey yok. Bunu tekrar tekrar soyluyorum. Taraftarlarımızla birlikte bize destek veren herkesle beraber yine sorunların sıkıntıların ustesinden geleceğiz. Konyaspor olarak yine kendimizden emin adımlarla yolumuzda ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Selim Ay: Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum