Denizlispor'dan fikstur değerlendirmesi
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Denizlispor'dan fikstur değerlendirmesi
-
04-10-2019, 22:02:31Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Cetin, 2019-2020 Super Lig Cemil Usta Sezonu'nun fiksturunu değerlendirdi. Ligin ilk macında Galatasaray'ı ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirten Başkan Cetin, "Super Lig'e uygun guclu bir kadro kuruyoruz. İlk hafta iki şampiyon karşılaşacak. Keyifli bir mac olacağını duşunuyorum" diye konuştu. Denizlispor Başkanı Ali Cetin, tadilat calışmalarının devam ettiği Denizli Ataturk Stadı'nda ilk olarak Galatasaray'ı ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını soyledi. Sezon oncesi iddialı bir kadro kurduklarını kaydeden Cetin, "Super Lig'e uygun, guclu bir kadro kuruyoruz. Bir taraftan da stadyumumuzu standartlara uygun hale getirmek icin calışıyoruz. Zemin tamamlandı. Saha artık Super Lig musabakalarını oynamaya uygun. Koltuklarımızı da yerleştiriyoruz. Her biten tribunu de kombine olarak satışa acıyoruz. Biz gecen sezon 1'inci Lig'de, Galatasaray ise Super Lig'de şampiyon oldu. İlk hafta iki şampiyon karşılaşacak. Keyifli bir mac olacağını duşunuyorum. Denizli'de daha once pek cok efsane mac oynandı. Takımımızın Denizli'ye yakışır bir performans sergileyeceğine inanıyorum" dedi. Gunluk Gazeteler. __________________