Konyaspor ic transferde genc futbolcusu Erdon Daci'nin sozleşmesini 3 yıl daha uzattı. 2019-2020 sezonu sonunda Konyaspor'da sozleşmesi sona erecek olan Erdon Daci'nin sozleşmesi 2023 yılına kadar uzatıldı. Buyukşehir Belediye Stadyumu’nda duzenlenen imza toreninde konuşan Erdon Daci, yeni sezon icin cok heyecanlı olduğunu, kendisine inananları mahcup etmemek icin cok calışacağını ve Konyaspor ile buyuk başarılar elde etmek istediğini soyledi. Erdon Daci şunları kaydetti: "Aykut hocam, Sayın Başkanımız yoneticilerimiz, takımdaki ağabeylerim bana cok inandı. Bu uzerime buyuk bir sorumluluk getirdi. Ben de bu inanca ve guvene layık olmak icin gectiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren disiplinli bir şekilde calışmalarını surdurdum. Bolu’da mukemmel bir kamp ortamı vardı. Hepimiz cok iyi calıştık. Bireysel olarak kendime hem iyi bakıyorum hem de antrenmanlarda buyuk bir motivasyon ve hırsla calışmalarımı surduruyorum. İnşallah bu sezon hem kendi adıma hem de takımımız adına verimli ve başarılı gececeğine yurekten inanıyorum. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. Gunluk Gazeteler. __________________