Murat Cavcav: “Herkes bilsin hic kimseye bedava bilet yok” Genclerbirliği Başkanı Murat Cavcav, kombine fiyatları ve Eryaman Stadyumu hakkında acıklamalarda bulundu. İlhan Cavcav Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genclerbirliği Başkanı Murat Cavcav, “Super Lig’e yeni cıktık bazı şeylere ihtiyacımız var. Hicbir kurum ve kuruluş yanımızda değil” dedi. Başkan Cavcav, Eryaman Stadyumu icin ise bir yıllık tahsis yazısını aldıklarını, kiralama konusunda ise hic bir şeyin netleşmediğini soyledi. “Hicbir taraftar grubuna ucretsiz bir tane bilet satılmayacak” Kombine fiyatlarını yonetim kurulu toplantısında aldıkları karar ile belirlediklerini soyleyen Genclerbirliği Başkanı Murat Cavcav, “Malum Super Lig’de oynuyoruz. 17 macı iceride oynayacağız. Bunun beş tanesi buyuk takım. Fiyatlar yuksek gelmemeli. Biz taraftar sayısı yuksek olmayan bir kulubuz. Super Lig’e yeni cıktık bazı şeylere ihtiyacımız var. Hicbir kurum ve kuruluş yanımızda değil. Taraftar başımızın tacı. Onlar olmazsa olmaz. Onlarda bu kararı normal karşılayacaklarını umit ediyorum. Genclerbirliği’ni seviyorlar. Biz de onları seviyoruz. Onlar da bizi bu konuda anlayışlı karşılasınlar. Bizi desteklesinler. Herhangi bir şekilde Genclerbirliği kulubu olarak hicbir taraftar grubuna ucretsiz bir tane bilet satılmayacak. Bunun taahhudunu Murat Cavcav olarak ben veriyorum. Herkes bilsin hic kimseye bedava bilet yok” diye konuştu. “Henuz netlik kazanmış bir durum yok” Eryaman Stadyumu icin dilekcelerini yazdıklarını belirten Başkan Murat Cavcav, “Bir yıllık tahsis yazısını aldık. Eryaman stadında oynayacağız. Ama kira konusunda sadece biz mi kiralayacağız ya da Ankaragucu ile ortak mı kiralayacağız bu konuda henuz netlik kazanmış bir durum yok. Ankaragucu’nun genel kurulu var. Daha sonra Ankaragucu’nun Başkanı ile konuşup kulupler icin en mantıklısı neyse ona karar vereceğiz” dedi. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________