Sivas'ın "Yıldız"ına surpriz teklif!
Futbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sivas'ın "Yıldız"ına surpriz teklif!
-
04-10-2019, 21:58:43Turkcell Super Lig'de ilk yarıyı lider olarak kapatan Sivasspor'da transferin gozde isimlerinden Mehmet Yıldız'a surpriz bir teklif geldi. Kayserispor'un Mehmet icin teklif yaptığı acıklandı. Devre arasında transferin gozdesi haline gelen ve kırmızı-beyazlıların satıp satmamak konusunda kararsız kaldığı Mehmet Yıldız'a Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Kayserispor'da talip oldu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarı ile birlikte gelen teklifleri değerlendireceklerini belirterek, "Kulupler Birliği'nde de beraber calıştığımız Kayserispor'un değerli başkanı Recep Mamur, Mehmet Yıldız'ı satmadan once kendilerinin de bir teklifte bulunmayı istediklerini soyledi. Biz de tum tekliflere acık olduğumuzu belirttik. İstediğimiz rakamları hangi kulup verirse ve şartlar da Mehmet Yıldız'ı satmamızı gerektirirse satarız. Şimdilik gelen teklifleri en ince ayrıntısıyla inceleyip ona gore de kararımızı vereceğiz" dedi. Transferi konusunda acıklama yapan Mehmet Yıldız ise, "Bu konudaki gelişmeleri yoneticilerimiz goruşuyor. Ben Sivasspor'da olmaktan cok mutluyum. Gidecek olursam sadece 4 buyuklere giderim. Zaten onların dışındaki buyuk bir takımda forma giyiyorum. Diğer kuluplere gitmeyi duşunmuyorum" diye konuştu. Mehmet Yıldız'ın yanı sıra, Hayrettin Yerlikaya icin de teklifler alan Sivasspor beklemeye başladı. Hayrettin'i de Trabzonspor ve Beşiktaş'ın istediği bildirildi. Takımdaki sakatlıklar nedeni ceşitli mevkilere en az 5 yeni oyuncu trarnsfer etmeyi hedefleyen Sivasspor, bu transferleri gercekleştirebilmek icin kaynak arayışlarına başladı. Sivasspor icin tum Turkiye genelindeki Sivaslılara hitap edecek bir yardım kampanyası başlatılması icin calışmalar suruyor. Lige verilen kısa ara nedeni ile tatile ayrılan Sivasspor, yarın tekrar toplanacak. Kırmızı-Beyazlılar Sivas'ta bir araya geldikten sonra Antalya'nın Side ilcesine gecerek 7 gun surecek kamp calışmalarına başlayacak. Suena Beach Otel'de kamp yapacak olan Sivasspor, burada 2 hazırlık macı yaparak Sivas'a donecek. Eraydın AYTEKİN - SİVAS / DHA __________________