Super Lig’de gol krallığı sıralamasında 18 golle ilk sıraya yerleşen Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı golcusu Vagner Love, "Attığım 2 gol beni gol krallığında lider konuma getirdi ama bunun otesinde takım olarak galip geldiğimiz icin cok mutluyum. Gol krallığında şu an lider konuma geldim ama bunda takım arkadaşlarımın da etkisi buyuk. Gercekten buradan onlara teşekkurlerimi iletmek istiyorum"dedi Spor Toto Super Lig’in 31. haftasında sahasında Kardemir Karabukspor ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarına yaptığını idmanla başladı. Alanya Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Teknik Direktor Safet Susic, gozetiminde futbolcuların ısınma koşuyla başlayan antrenman top kapma calışmasıyla devam etti. İdmanın son bolumunde ise turuncu-yeşilli ekip, serbest top calışmasıyla tamamladı. İdmana futbolcular eksiksiz katıldı. "Gol krallığında birinci olabilirim" İdmanda konuşan Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı golcusu Vagner Love, gol krallığında 18 golle ilk sıraya yukselmesinde en buyuk katkının takım arkadaşları olduğunu soyledi. Takım olarak cok calıştıklarını belirten Vagner Love, "Atiker Konyaspor macını kazandığımız icin cok mutluyum. Attığım 2 gol beni gol krallığında lider konuma getirdi ama bunun otesinde takım olarak galip geldiğimiz icin cok mutluyum. Gol krallığında şu an lider konuma geldim ama bunda takım arkadaşlarımın da etkisi buyuk. Gercekten buradan onlara teşekkurlerimi iletmek istiyorum. Bireysel olarak da takım olarak da cok yoğun calışıyoruz. Calıştığımız surece goller atmaya devam edeceğiz. Umarım ben de bireysel anlamda gollere devam edip gol krallığında birinci olabilirim" dedi. ’Nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin onemlidir’ Bir gazetecinin ’Ligin ilk 8 haftasında gol atmamıştınız. İcinde bir endişe oldu mu?’ sorusu uzerine Vagner Love, "Tabii bu tarz durumlar futbolun icerisinde var ama benim menajerliğimi yapan babamın soylediği bir laf vardır. Bunu futbolda hicbir zaman unutmam. ’Nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin onemlidir’. Belki iyi başlayamadık ama şu anki fotoğraf itibariyle iyi bitireceğiz gibi gozukuyor. Umarım bu şekilde devam eder ama ilk hafta atamadığım goller futbolun icerisinde her zaman var. Cok calışıyorum. Şimdi antrenman sahasına en son geldim. Bundan once iceride ekstra calışmalar yaptım. Allah da goruyor" diye konuştu. "Adaptasyon suresine ihtiyacımız var" ’Turkiye’de futbol oynadığınız icin mutlu musunuz?’ sorusu uzerine ise Vagner Love, "Turkiye’ye geldikten sonra lige, takım arkadaşlarıma ve mevcut kulture adapte olana kadar belli sure geciyor. Hatta devre arası gelen arkadaşlarımıza alışana kadar bile belli bir adaptasyon suresine ihtiyacımız var. Şu an onu atlatmış durumdayım. Gercekten cok iyi hissediyorum ve burada cok mutluyum" şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Vagner Love'dan gol krallığı acıklaması