Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktoru Safet Susic, Spor Toto Super Lig’in henuz bitmediğini, kalan maclarda oluşturdukları imajı bozmamaları gerektiğini soyledi. Susic, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde duzenlenen basın toplantısında ligde hedeflerini gercekleştirdikleri icin mutlu olduğunu ifade etti. Bundan sonraki hedeflerinin ligi daha yukarılarda bitirmek olduğunu dile getiren Susic, şoyle konuştu: "Bu hafta Akhisar Belediyespor ile karşılaşacağız. Amacımız galibiyetle donmek. Bunu oyuncularıma da soyledim. Henuz lig bitmedi. Daha oynayacağımız maclar var. Bugune kadar oluşturduğumuz guzel imajı bozmamalıyız. Bunun icin calışmalıyız. Akhisar Belediyespor cok iyi bir seri yakaladı. Bizden 2 puan daha iyi durumdalar. Yenersek bir puan uzerilerine cıkacağız. Kardemir Karabukspor macından once de soylediğim gibi bu karşılaşmada da cok pozisyonlu, cok gollu bir mac bizi bekliyor. İki takımdan da ofansif, acık ve heyecanlı bir futbol bekliyorum." Vagner Love’ın performansıyla ilgili soru uzerine Susic, Brezilyalı futbolcunun cok buyuk bir oyuncu olduğunu belirtti. Vagner Love’ın hayatının başarılarla dolu olduğunun altını cizen Susic, "Sezon sonunda buyuk bir ihtimalle gol kralı olacağını duşunuyorum. Bu hedefini garantilemesi icin birkac gol daha atması gerekir. Cok iyi ozelliklere sahip cok onemli bir oyuncu. Bunu hak ediyor." değerlendirmesinde bulundu. Vagner Love’un Alanya’da mutlu ve huzurlu olduğunu anlatan Susic, transfer donemi sonunda da burada kalmasını umit ettiğini kaydetti. Susic, Turkiye Kupası finaliyle ilgili bir soruya, "Başakşehir ligde ikinci sırada, Konyaspor ise orta sıralarda yer alıyor. Buna rağmen bu tip macların favorisi olmaz. Kimin kazanacağını onceden kestiremeyiz." diye yanıt verdi. Gunluk Gazeteler.