Konyaspor’da kadro dışı bırakıldıktan sonra istemeyerekte olsa ayrılan Yasin Celik Konyaspor yonetimini topa tuttu. Konya’yı ve Konyaspor’u cok sevdiğini, bir gun mutlaka geri doneceğini ifade eden Yasin, “Konyaspor iyi yonetilmiyor” dedi. Konyaspor’dan tabiri caizse zorla gonderilen futbolculardan biri olan Yasin Celik, carpıcı acıklamalar yaptı. Halen Ankaragucu’nde futbol hayatını surduren başarılı futbolcu, Un Tv’de yayınlanan Futbol Analiz programa telefonla bağlanarak Konyaspor yonetimini topa tuttu. Herkes Şube Sorumlusu olmak istiyor Konya’da olmamasına rağmen Konyaspor’u yakından takip ettiğini dile getiren tecrubeli futbolcu, takımın durumuna cok uzulduğunu belirterek, “Konyaspor iyi yonetilmiyor” dedi. Futbolcuların eleştirilmesinin yanlış olduğuna dikkat ceken tecrubeli futbolcu, “Konyaspor once icindeki problemleri cozmeli. Konyaspor’da bazı yoneticiler gozu futbol şube sorumluluğuna dikmiş durumda. Şu anda ki Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı gorevini layıkıyla yapıyor. Bu tur cıkar hesapları Konyaspor’a zarar veriyor. Birlik-beraberlik, butunluk olması lazım” dedi. Ceza kesmek istediler Konyaspor’da oynadığı son donemde ki yaşananlarla ilgili de konuşan Yasin, “Konya’da oynadığımız bir Ankaraspor macında Aykut Kocaman beni oyundan aldı. Taraftarlar buna tepki gosterdi. Mactan sonra Aykut hoca bana ‘seni oynatmazsam bana tepki buyur’ dedi. Sezon sonunda ise Aykut Kocaman kalsaydı, Erhan Albayrak, Tayfun ve Zafer Demir ile birlikte gonderilecekler arasında ilk sıradaydım. Gectiğimiz sezonda cocuğumun hastalığı ile sıkıntılı gunler gecirdim. Galatasaray macında hazır olmadığım icin oynamak istemedim ama sahaya cıktım. Tabi cok kotu bir futbol oynadım. Ceza kesilmek istendi. Cocuğumun hastalığından dolayı beni hicbir yonetici aramadı. Sonucta kadro dışı bırakıldım. Altyapı ile antrenmanlara cıkacağımı acıkladım. Eğer gitmeseydim, taraftarın oynamamamdan dolayı yonetime ve hocaya gostereceği tepki nedeniyle Konyaspor zarar gorecekti. Bu yuzden geri donmek uzere Ankaragucu’ne gittim” dedi. Formayı yere atan futbolcu kim Bir gun haklı cıkacağını duşunduğu icin acıklama yapmadığını ifade eden Yasin, “6 sene bu formayı giydim. Hala 42 numaralı formayı giyiyorum. Konyaspor’u cok seviyorum ve durumuna cok uzuluyorum. Formayı cıkartıp yere atan futbolcu kadroda tutulmaya devam ediliyor. Bunu da herkes goruyor ama ceza verilmiyor. Konyaspor’da iskelet dağıtılmaya calışıyor. Bu sezon Omer ile Ozden’de gidebilirdi ama kaldılar. Benim Nurullah hocayla bir problemim olmadı ama yanlış ekiple calışıyor. Hicbir antrenor Konyaspor’a calıştığı kuruma kufur edemez” dedi. Başkan dediğin… Bu zihniyetle gidilmesi halinde Konyaspor’un zarar goreceğini ifade eden Yasin, “Konyaspor’a gelen her hoca yonetici oluyor, başkan oluyor. Gecmiş donemlerde Ziya Doğan geldi gitti. Hic kimse Konyaspor’dan daha buyuk değildir. Eğer bir kulupte kadro dışı kararı alınacaksa yonetimle beraber alınır. Kadro dışı kaldığımı, yoneticilerden Guven Oten, 4 gun sonra oğreniyor. Ankaragucu’nde de teknik direktor ve başkan var. Başkan Cemal Aydın masaya yumruğunu vurdu mu ses gelir. Başkan dediğin sozunu tutmalı yerine getirmeli” diye konuştu. __________________