Konyasporda Nurullah Sağlam artık yok
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Konyasporda Nurullah Sağlam artık yok
-
04-10-2019, 21:55:32Yonetim Kurulu Acıklaması 1-1 sona eren Genclerbirliği macının ardından toplanan Yonetim Kurulumuz, Teknik Direktorumuz Nurullah Sağlam ile yaptığı goruşmenin ardından karşılıklı anlaşmaya vararak yollarımızı ayırdı. Turkcell Super Lig’in 6.haftasında oynanan ve 1-1 berabere sona eren Genclerbirliği macının ardından Yonetim Kurulumuz toplandı. Gece gec saatlere kadar suren ve Teknik Direktorumuz Nurullah Sağlam’ın da yer aldığı goruşmenin ardından kulubumuz ile Nurullah Sağlam arasında karşılıklı anlaşmaya varılarak sozleşme feshedildi ve yollar ayrıldı. Konu ile ilgili olarak kulubumuzun resmi internet sitesi “www.konyaspor.org.tr” ye Yonetim Kurulumuz adına bir acıklama yapan Basın Sozcumuz Mehmet Bezirci şunları soyledi : “Maalesef Genclerbirliği ile sahamızda oynadığımız macta istemediğimiz, arzu etmediğimiz bir sonucla karşılaştık. Yonetim Kurulu olarak macın ardından toplandık. Toplantıda Teknik Direktorumuz Nurullah Sağlam’da yer aldı. Yapılan goruşme sonunda her iki tarafında ortak kararı neticesinde karşılıklı anlaşarak Nurullah Sağlam hocamızla yollarımızı ayırdık. Kendisine bugune kadar kulubumuze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkur ediyoruz. Her iki tarafa da alınan bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimize ve yapılacak kan değişikliğinin kulubumuze faydalı olacağına inanıyorum. Yeni teknik adam konusunda yonetim kurulumuzun calışmaları bulunuyor. Hafta icerisinde kupada oynayacağımız mac var. Bu nedenle herhangi bir boşluğun yaşanmayacağını duşunuyor ve en kısa zamanda kulubumuzun yeni teknik direktorunu kamuoyuna duyuracağımızı ifade etmek istiyoruz…” Kaynak : http://www.konyaspor.org.tr/detay.php?id=1874 __________________