“İlk defa bu kadar heyecanlandım”
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- “İlk defa bu kadar heyecanlandım”
-
04-10-2019, 21:53:5122. donem CHP Antalya Milletvekilliği yapan, Ankaragucu camiasının sevilen isimlerinden Feridun Baloğlu,Tandogan Tesisleri’ne gelerek, aidatını odeyip kombine kartını aldı. Başkan Vekili Metin Akyuz’le bir araya gelen Baloğlu “7 yıl sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım” diyerek, burada yaptığı konuşmada şunları soyledi :” 50 yıllık Ankaragucu taraftarı olmanın onurunu taşıyorum.Bugun Ankara’da sevgili kulubumuze gelerek kombine kartımı aldım ve yıllık aidatımı odedim. Ankaragucu icin başlatılan #DİRİLİŞ kampanyasına, yureğinde Turkiye sevdası olan herkesin destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Yalnızca Ankara’lıları değil, tum Turkiye’deki kardeşlerimizi Ankaragucu bayrağını yukseltmek icin goreve cağırıyorum. En guc donemde, Ankaragucu’ne sahip cıkan Başkan Mehmet Yiğiner ve yoneticilerine de ozverileri nedeniyle teşekkur ediyorum. Ankaragucu bayrağını tum Ankaragucluler ile birlikte yukseklere taşıyacağız. Bugun kulubumuzun yeni yuzunu gorunce, bu inancımı dahada guclendirmiştir.” dedi. Kombine kartı almaya gelenler arasında Turkiye Yuzme, Gureş Federasyonunda, ayrıca Denizlispor ve Diyarbakırspor yonetimlerinde de yer almış Nevruz Akan da vardı . Koklu bir gecmişe sahip olan Ankaragucu icin Başkan Mehmet Yiğiner tarafından başlatılan #DİRİLİŞ sezonuna tam destek vermek icin burada olduğunu ifade eden Akan : ” Ankaragucune desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu. Kaynak __________________