Kayserispor Kulubu Başkanı Erol Bedir, Galatasaray galibiyetinin ardından yaptığı acıklamada, bu galibiyetin camiayı yanıltmaması gerektiğini soyleyerek, "Daha bir şey başarmadık. Onumuzdeki haftalarda cok dikkatli olmalıyız" dedi. Galatasaray galibiyetini taraftarlara armağan ettiğini soyleyen Kayserispor Kulubu Başkanı Erol Bedir, "Yonetime geldikten sonra yaptığımız yoğun calışmalar sonucu goreve getirdiğimiz teknik heyet ve oluşturduğumuz takımımızı, son haftalarda almış oldukları başarılı sonuclardan dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Bedir, "Motivasyonu daha kolay ve aynı zamanda vitrin macları olan Fenerbahce, Galatasaray gibi maclardan alınan puanlar da diğer takımlardan alınan puanlarla aynıdır. Dolayısıyla, bu maclarda alınan başarılı sonucların takımımıza ekstra kazanc sağlaması icin cuma gunu oynayacağımız Bursaspor karşılaşmasını mutlaka kazanmamız gerekmektedir" şeklinde konuştu. Bursaspor karşılaşması hakkında da konuşan Erol Bedir, sozlerini şoyle surdurdu: "Cuma gunu olmasına rağmen kendi sahamızda oynayacağımız bu macta, stadımız tamamen doldurulmalı ve 90 dakika susmadan takımımızı desteklemeliyiz. Kufursuz, hakaret icermeyen ve Kayserispor'a yakışan tezahuratlarla tribunleri dolduracak taraftarlarımızın 3 puan mucadelemizde onemli bir etken olacağına inanıyorum. Her gecen gun işimiz daha da zorlaşmakta, umutlar arttıkca sorumluluklarımız da coğalmaktadır. Rakiplerimiz artık yeni Kayserispor'u durdurabilmenin hesabını daha da ozenle yapmaktadırlar. Biz, diğer takımların bize karşı alacakları tedbirler ve onların mac sonuclarıyla ilgilenmeden iceride ve dışarıda puan kaybetmemek icin cok dikkatli olmalıyız. Bu nedenle yonetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımızla birlikte şehrin tamamı kendi uzerine duşeni yaparak bu zorlu yolculuktan alnımızın akıyla cıkmalıyız. Bursa macını, taraftarlarımızın muhteşem desteği ve takımımızın alın teriyle kazanacağımıza inanmakla birlikte işimizin hic de kolay olmadığını hatırlatıyorum. İyi sonuc almamızda etken olabilecek tum paydaşlarımızı cuma gunu saat 19.00'da Kadir Has Stadı'na davet ediyorum." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Erol Bedir: "Daha bir şey başarmadık. Cok dikkatli olmalıyız"