Super Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Caykur Rizespor'da lige verilen milli aranın ardından oynanacak olan Goztepe macının hazırlıkları devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman oncesi Oğulcan Cağlayan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş macında muhteşem gole imza atan Caykur Rizespor'un genc forveti Oğulcan Cağlayan, eski, yeni ve yabancı futbolcularla birlikte takım icerisinde cok guzel bir uyum sağladıklarını belirtti. Cağlayan, "İsmail Kartal hocamız bu uyumu sağlayan kişi. Kısa zamanda takımda ki birlikteliği sağlayıp oyuncuları birbiriyle uyum surecini aşarak takımı harmanladı" dedi. İlk 3 haftada gosterdikleri performansı Goztepe karşısında da surdurmek istediklerini belirten Oğulcan, "Biz Super Lig tarihimizdeki en iyi başlangıcı yaptık. Şehrin ve camianın da bizlere destek olması gerekiyor. Gecen sezonun ikinci yarısında olduğu gibi Goztepe macında da tribunlerin tıklım tıklım olması lazım. Taraftarlarımızla butunleşerek puanlar almaya devam edeceğiz. Şu anda iyi bir gidişat var. İşler terse donduğu zamanda bize destek olmaları lazım cunku her zaman her macı kazanamayabiliriz" diye konuştu. "3 MACTA 7 PUAN İYİ" Oğulcan, cok guzel bir calışma ortamına sahip olduklarını ifade ederek, "Eski, yeni ve yabancı futbolcularla birlikte takım icerisinde cok guzel bir uyumumuz var. İsmail hoca (Kartal) bunları harmanlıyor. Cok guzel bir calışma ortamımız var. Sonuclarda buna yansıyor. Şu ana kadar topladığımız puanlar ortada. Gecen sezon ilk yarıda bu takım 12 puan toplamıştı şimdi ise 3 macta topladığımız 7 puan ve onumuzde 14 macımız var" diye konuştu. "GOLDEN SONRA İSMAİL HOCAYA KOŞMAM DUYGU PATLAMASIYDI" Beşiktaş macında attığı golun ardından teknik direktor İsmail Kartal'a koşmasının nedenini acıklayan Oğulcan, "İsmail hoca ile geleceğim hakkında konuşmak icin bir goruşme yaptım. Onun bana soylediği şeyler ve benden beklentileri vardı. Attığım golden sonra İsmail hocaya koşmam aslında bir duygu patlamasıydı. İsmail hoca bana cok doğru şeyler soyledi, beni eleştirdi. Ben de onun guvenini boşa cıkarmadım" şeklinde konuştu. "FUTBOLDA ŞANSA İNANIYORUM" Oğulcan, Beşiktaş macının son anlarında kacan gol pozisyonu hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Vetrih'in son dakikada kacırdığı pozisyon aslında kolay değildi. Dakika 90 ve herkeste macın yorgunluğu vardı. Vetrih on libero oynamasına rağmen ceza sahası icerisindeydi ve sol ayağıyla bir vuruş yaptı. Ben futbolda şansa cok onem veriyorum. O pozisyon da bir şans anıydı. O top iceriye girseydi muhtemelen biz de kulubeden hep birlikte iceriye girecektik. Bence deplasmanda oynayabileceğimiz en iyi oyunu, taktik disipline bağlı kalarak oynadık. Bunun karşılığında puan aldık." "HEDEFİM AVRUPA'YA GİTMEK" Gelecek yıllarda Avrupa'da oynama hedefinin olduğunu belirten Oğulcan, "Bu seneyi iyi gecirip, skor ve asist anlamında takımıma katkı vererek ilerleyen yıllarda Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. Sozleşme konusu yonetimin inisiyatifinde olan bir durum. Ben sadece antremanlara ve oynayacağım maclara odaklanıyorum" ifadelerini kullandı. DHA
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Oğulcan: Takım icinde uyum sorununu kısa surede aştık