Kayserispor'un gol kralı futbolcusu olan ve uc buyuklerin israrla kadrosuna katmak icin birbirileriyle yarıştığı Gokhan Unal, 7 hafta aradan sonra golle tanıştı. Bursaspor karşısında iki gol atan Unal'ın donuşu muhteşem oldu. Kayserispor, Bursaspor karşısında ortaya koyduğu mucadelede usta oyuncuları sonuca gitti. Macın yıldızı olan Cangele, rakip takım defansını cok zorladı. Mehmet Topuz ve Gokhan gibi tecrubeli futbolcular, yakaladıkları gol pozisyonlarını en iyi şekilde değerlendirdi. Bursaspor macında en cok sevinen Gokhan Unal oldu. Ligin 8. haftasında Galatasaray ile oynanan ve 1-1 berabere biten macta Kayserispor'un golunu Gokhan atmıştı. 8. haftadan sonra Gokhan, oynadığı butun maclarda son vuruşlarda etkili olamayınca tam 7 haftadır gole hasret kaldı. Kralın gol hasreti ise Bursaspor macında attığı iki guzel golle son buldu. Haftalardır morali bozuk olan Gokhan, yapılan eleştirilerle iyice sarsılmıştı. Attığı iki gol ise bu futbolcunun moralini yerine getirdi. Oynadıkları butun maclarda rakip takım oyuncularının kendisini ve Mehmet Topuz'u yakın markaja almasından şikayetci olan Gokhan Unal, "Bursaspor macında benzer sorunu yaşadık. Ancak bu macta cok pas yapmamız bizi rahatlattı. Oyundan ustunluk kurmamızı sağladı. Sonucta farklı galibiyet aldık. Bu macta iki gol atmam bana moral acısından cok iyi oldu" diye konuştu. Tolunay Kafkas ile yeni bir donem başladığını anımsatan Gokhan, Kayserispor'un tarihinde ilkleri gecen sezonlarda yaşadığını anlatarak, şoyle konuştu; "Kayserispor lige cıktığı ilk sezon ligde kalma mucadelesi verdi. Sonraki sezonda ise tarihinin ilklerini yaşamaya başladı. Bunlardan biriside Kayserispor'da forma giyen yani ben, ligin gol kralı olmasıydı. Hemen arkasından İntertoto Kupası ve buradan UEFA kupası macı oynamamız oldu. Şimdi herkes bizden daha fazlasını bekliyor. Biz, bizden beklenen bu başarıyı gostereceğiz. Hedefimiz, istikrarlı bir futbol sergileyerek ligde iyi bir noktaya gelmek. Gelecek haftaların benim adıma da iyi gececeğini duşunuyorum. Ankaragucu macını da kazanarak lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İkinci yarı farklı Kayserispor ve farklı bir Gokhan Unal olacak" diye konuştu. __________________