Bursaspor'un 5-1 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor macının 37. dakikasında oyundan alınan Josua John, Sonmez Medya'ya konuştu. Barış YALIM'ın ozel haberi "Kotu bir gun gecirdik" diyen John, "Takım olarak iyi başladığımız macı bu şekilde kaybetmek kotuydu. Herkes cok uzgundu. Hayal kırıklığına uğradık. Ama takım olarak bunun ustesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı. İKİ KAT UZUCUYDU Oyundan erken alınmasıyla ilgili de konuşan 29 yaşındaki futbolcu, "Erken cıktığım icin uzgunum. Cıkmak icin secilmiş ilk isim olmak da uzuntumu iki kat artırdı. Mutlu Hoca'yla sorunum yok, olamaz. Sonuctan dolayı uzgundum ve gergindim. İyi bir ornek değildi. O noktada bazen boyle şeyler olabiliyor. Onumuzdeki maclarda alacağımız sonuclarla bu olayları unutturacağız" dedi. Taraftarın tepkisi haklıydı Akhisar Belediyespor macında taraftarın stadı terk etmesiyle ilgili de yorumda bulunan Josua John, "Taraftarın tepkisi haklıydı. Cunku iyi oynamadık. 5-1 kaybetmek Bursaspor icin iyi bir şey değil. Umarım bundan sonra iyi performans ortaya koyup onları memnun ederiz" dedi. Daha iyi oynamalıyım Josua John, ozeleştiri yaparak, "Kişisel olarak baktığımda daha iyi oynayabilirim. Bunun icin cok calışıyorum. Takım olarak da iyi sonuclar alabilecek futbolculara sahibiz. Daha iyi yerlerde olacağımızı duşunuyorum" şeklinde konuştu. Bursasporluyuz.org